Cu nimic.
Adică România a avut nişte oameni nemaipomeniţi, dar acum aceştia au devenit nişte porci
Eu ştiu...
Ar putea foarte bine contribui cu arta pe care o deţine
o
Pai tot ce avem este exploatat de ei in primul rand pentru ca intrand in Comunitatea Europeana (asta se plateste ), la o conferinta de presa dl. Basescu a spus : vrei sa intram in Uniune dar nici macar nu va imaginati ce pret vom plati, si asa este.
Iti fac o lista daca intrii in mesagerie sa vezi ce scutiri de taxe ce concesionari ce partaj la resurse ce piata bagata pe gat si ce inlesniri le-am facut acestor sacali, pentru ce? doar sa fim agreati pentru ca altfel eram considerat tiganii din lumea a III-a Europei acesta este adevarul, pretul domniei se plateste.
Cu ceva spaga, cu ceva nesimtire, cu ceva lene, cu multa smecherie si mai gasiti voi ceva...
Iti dau eu un raspuns serios si la obiect: Romania contribuie la imbogatirea UE prin consum, altii produc si noi consumam. Este parerea mea personala dupa 3 ani de studii economice (f putin), se poate sa ma insel. Mai am o parere optimista ca s-ar putea inversa rolurile in urmatorul deceniu, pentru a echilibra balanta.
Ca exemplu foarte bun pentru comunitatea europeana este Petrolul, cetatenii europeni apreciaza efectele benefice ale - dependentei de petrol si reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, plus alte exemple sunt atat din sfera produselor alimentare dar nu numai (industria textila si cea a incaltamintei sunt alte exemple),,, sunt exportate din Romania si apoi reimportate! - si asa europenii se imbogatesc, consumand produse si servicii romanesti.Noi avem cu ce(surse), dar nu avem cu cine, ai nostri mai degraba vand decat sa faca pentru ei un bine si asta din cauza sistemului prost al tarii,,,, cei de la conducere, nu prea servesc binele pentru tara, mai mult pentru altii("banii ii conduc")!
"Banul e o mica roata ce invarte lumea toata... "
Sarbatori Fericite!
Cu-consumul
-cu munca eftina
-cu depozitarea deseurilor
-cu femeile usoare
-cu...multe!
Uka07 întreabă: