| Omulfaranume a întrebat:

Cu ce as putea sa imbrac la halloween? vreau sa fiu draguta si atragatoare, nu genurile de costumatii care mar acoperii cu totul, ca fantoma sau zobi sau naiba stie ce. A da, sunt organizatoarea petrecerii si vreau sa fie ceva extravagant si cu o stralucire promitatoare, stitti voi.va pup si dau funda.

Răspuns Câştigător
| ByaKid a răspuns:

Poti sa te costumezi in asistenta nebunathinking sau poti sa te costumezi intr'o mireasa moarta.Sau o profesoara imbracata in fusta scurta neagra machiara excesiv si patata pe fata si pe haine cu sange.

4 răspunsuri:
| BlueBird a răspuns:

Poti sa te imbraci intr'o tigancusa ( asta merge ca doar sunt infricosatoare laughing ) Sa iti impletesti parul ma rog sa te faci asa o tiganca mai frumoasa laughing. Sau in mim sa iti iei haine dungate si pantaloni de stofa negri si sa te dai cu un fond de ten sau ceva foarte alb pe fata si sa te machezi cu o palarie si ar fi super happy. Sper ca te'am ajutat :*

| CryssCrySta a răspuns:

Eu anul trecut am fost o psica draguta si atragatoare, dar ai putea sa fi o asistenta foarte sexy si chrsti de astea.

| CryssCrySta a răspuns:

Bine poate era invers ei incercau sa ma atraga ma tot strigau ceva de genu "hai pis psi"

| kittykat a răspuns:

AAAA ideea asta o pastram pentru mneinsa eu d halloween ma imbrac in scufita roshie big grin dar genul d scufita wooow big grin adica hot laughing)