anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce as putea sa ma dau ca sa scap de cosuri tongue?
Funda!
Multumescc!

7 răspunsuri:
| Dreamin a răspuns:

Ca sa ai un ten curat si fara cosuri:
-Cumpara un detergent pentru fata. Te ajuta sati cureti fata.si folosestel dimineata.
-Tonifiant.Cauta fara alcool. Elimina celulele morte si curata tenul de parful acumulat ec...Il poti folosi dimineata si seara.
Si o crema idratanta :*

| denisa_6919 a răspuns:

Favisan! pentru cosuri
am luat eu. e ff bun :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crema pentru tratamentul cosurilor Clearasil. este foarte buna. incearca cu increderewinking

| alin a răspuns:

Bea multa apa...asa a scris in click ieribig grin

| emillie a răspuns:

Demachiere, tonifiere si hidratare in fiecare seara inainte ce te culci si dimineata dupa ce te trezesti ( demachierea elimina murdaria, tonifierea elimina celulele moarte si pregateste crema pentru hidratare - pentru hidratare poti incerca o crema impotriva cosurilor, cauta la farmacie ), prindeti parul inainte de culcare pentru ca contine destul de multa murdarie care ajunge pe fata si mai ales mainile jos de pe frunte sau de pe orice alt loc. (eventual in timpul zilei daca iti simti fata grasa sau murdara, servetelele demachiante sunt o solutie buna)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am folosit Zineryt si am fost foarte multumita de rezultate, de fiecare data(l-am folosit si cu intreruperi si si-a facut mereu efectul). Daca te hotarasti sa-l folosesti, consulta mai intai un dermatolog, pentru a te asigura ca totul e ok daca-l utilizezi(in unele conditii poate face mai mult rau decat bine).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta nu stiu, dar iti pot spune cum poti face sa nu iti mai apara intruna. nu te agita.atunci sangele fierbe, si intr-un fel erupe.si asa apar cosurilebig grin

Întrebări similare