| 012345678 a întrebat:

Cu ce as putea sa ma ocup atunci cind n-am ce face, iar afara ploua?

6 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Poti citi ceva, sau sa asculti muzica, sau sa vizionezi diverse clipuri pe youtube. Sunt atatea site-uri diferite. Cauta ceva.

| JustMe6996 a răspuns:

Sunt atat de multe de facut! Pe mine,acel zgomot provocat de picaturile de ploaie care ating pamantul ma linisteste,intr-o oarecare masura. In aceasta situatie,stau pe balcon(este acoperit) si citesc o carte, ador acest moment. Dar tu ai putea pur si simplu sa asculti sunetul picaturilor de ploaie, poti asculta muzica, poti viziona un film pe care de mult ti-l doresti sa il vezi, poti sa vorbesti cu prietenii. dupa cum ti-am spus:sunt mult de facut. Ideea e sa faci ce-ti place tie :**

| JeNeRegreteRien a răspuns:

Iti poti pierde timpul pe tumblr si poate iti creezi si tu propriu tau blog de tumblr. Uite aici un grup de facebook unde gasesti bloguri pe diverse domenii si de toate felurile care are 25 mii de membrii. https://www.facebook.com/groups/155649401277948/ Bafta!

| OnuOnulică a răspuns:

Bună
Eu îţi sugerez să te uiţi la un film happy sau să suni pe cineva să vorbiţi la telefon.

| MadRaven a răspuns:

Citeşte. Eu deschid geamul şi stau pe geam, citind. Desenează ceva. Sau, ia-ţi o cană de ceai/nişte ciocolată, bagă-te în pat şi uită-te la un film. Dar să ai geamul deschis puţin, să se audă şi ploaia. E magnific

| 16Gabriela a răspuns:

Iti chemi prietenii la tine, va uitati la filme, (mancati popcorn) dar filme amuzante sa radeti,va jucati remi,carti,table,sau Tomapan (tari,orase,munti, ape, plante, animale, nume) sau alte jocuri. :*