Masezi cu prosopul(nu freci). Uscatorul de par si frecarea puternica a parului cu prosopul, distruge firul, il subtiaza si il deterioreaza!
Cu prosopul, pentru ac uscatorul arde firul de par si il subtiaza.Asa el isi pierde din proprietati si nu mai are acelasi volum. Acum nu moare nimeni adica te mai faci odata pe luna, dar nu foarte frecvent
Cu prosopul(daca ai timp0. daca esti pe fuga. sau nai rabdarea necesara il poti usca si fu feonul. dar sal ti mai departe de par. in asa fel incat parul sa NU simta o caldura "sufocanta" care sal arda. si mai de graba o briza calduta.care sal zvante usor! pup... fundita?
Cu prosopul, numai ai grija sa nu dormi cu el ud, alfel dimineata arata parca slinos, mi-a expicat o coafeza de ce.Eu folosesc uscatorul si nu am nimic.Succes!
Natural.Adica cu prosopul.Uscatorul il poate arde
Dar! Daca te grabesti normal ca il usuci cu uscatorul
Cu caldura si lumina naturala, clar.
Uscatorul lasa parul uscat, il face ca si paiul, oribil. Eu am un parfoarte lung si niciodata nu-l usc cu uscatorul(doar cand sun pe fuga- de max 5 ori pe an cred)
In rest, il las sa se uste de la sine, dupa ce-l sterg putin cu prosopul
Cu prosopul normal.Eu de obicei imi las parul sa se zvinte natural vara si iarna folosesc si uscatorul
Cred ca e mai sanatos cu prosopul.eu am parul lung dar de cate ori imi fac baie racesc si am hotarat sa mi l mai usuc si cu feonul.acum sa vedem ce efect va avea pentru ca si mie mi e frica ca se va deteriora