anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce e omul diferit de animale? funda cel mai bun raspuns big grin ( nu e o gluma.doar ca vreau sa stiu cat mai multe pareri)

Răspuns Câştigător
| gohsty a răspuns:

Pai happy in primul rand oamenii sunt diferiti fizic dar asta nu conteaza foarte mult parerea mea aste ca fiecare om,are ceva diferit in el, noi nu ne ajutam reciproc precum fac lupii, noi uneori avem mai mult venin decat scuipa serpii uneori tipam mai tare decat latratul cainelui si vanam mai sangeros decat ghepardul...omul se aseamana dar se si deosebeste mult de animale,el are o inteligenta care se poate antrena foarte rapid,animalele nu,omul,distruge natura, dar animalele ne fac rau ca sa se apere, noi facem ca sa avem constructii uriase si cat mai multi bani.

3 răspunsuri:
| Bubbchac a răspuns:

Oamenii sunt animale complexe, cu,, puterea,, de a gandi. Oamenii sunt cele mai evoluate fiinte din Calea Lactee. A DA, si noi suntem animale, si noi am fost incapabili de a gandi, de a constientiza, de a afla, de a cunoaste. Dea lungul veacurilor, am evoluat. Totusi, noi si animalele, pardon, animalele doar, suntem in a 3'a dimensiune. Piatrele sunt in prima, plantele in a 2'a, si noi in a 3'a. Sper ca te'am ajutat cat de cat. Bye bye! kiss

| ShowTim3 a răspuns:

hee hee Fiecare specie are plusurile si minusurile ei, rechini pot simti o picatura de sange in ocean de la 1km, ursi pot adulmeca hrana foarte usor,pasarile zbor. etc )
Sunt multe diferente, dar totusi, dupa mine omul are un avantaj al inteligentei (pentru ca evolueaza mai usor ) dar normal ca sunt si alte specii inteligente, care probabil ar avea ceva de zis, dar nu pot.
laughingIn Romania incepe sa numai fie nici o diferenta intre animale si om.
happyPS: Dupa mine si noi suntem animale, o specie big grin cum e lup, urs... marmota, asa e si omul happy doar ca noi suntem mai superiori (la unele capitole importante )

| PamPam_3003 a răspuns:

Dumnezeu a creat omul diferit de animale. omului i-a dat dragoste.