| GirlCrow a întrebat:

Cu ce fata sunteti de acord, cu o fata care bea alcool sau cu una care nu prefera bautura atunci cand iese in club si prefera un cocktail non`alcoolic?

6 răspunsuri:
| Gixaabaii a răspuns:

O fata care nu prefera bautura atunci cand iese in club si prefera un cocktail non`alcoolic
Cine stie ce poate urma daca bei bauturi alcoolice dar o doza mai mare
EX:Un barbat parsiv te baga in seama profitand ca tu esti sub influenta alocoolului te pacaleste.el te invita la el aksa sau la o camera de hotel atunci profita de tine si corpul tau.si asa poti ramane cu amintiri dureroase care nu ai vrea sa se mai intample, poti sa ramai insarcinata.si ar fi prea periculos)winking:Xtongue

| RB26DETT a răspuns:

Non alcool!

| Uzarneim a răspuns:

Fata care bea alcool e bine pentru cara... fata co coktail e figuranta cu nasu pe sus eu as vrea sa le imblanzeesc pe aman2

| Fittzza2011 a răspuns:

Tare de tot intrebarea, normal ca daca doreste cadaoala ei isi ia un soo cocktail non`alcoolic dar asta nu inseamna ca daca comanda sh ceva alcool spre ex martini o sa se faca de rasu lumii, sh exemplele alea expirate care nu stiu cine mai pune botu la soo barbati cáminari cred ca doar curvele:* asa ca lasati`o mai moale ca daca o fata de 25 de ani bea o gura de alcool nu moare si nu o transforma intr-o sooo neserioasa si se face de rasraised eyebrows mai lasati`va de conceptii de astea strabunica style:* aii m-am`o preaa calugaritza te vei face devlaa...

ciumidapto gulo chiaiorielor:*:*

| Fittzza2011 a răspuns:

Nu o sa se faca de ras******* corectez ce`am scris in primiile linii :*:* `[hn deci h m c rolling on the floor ]

| Fittzza2011 a răspuns:

Nu o sa se faca de ras* corectez ce`am scris in primiile linii:*