Citeste Psalmii si Evangheliile, cine nu citește Cartea Creatorului degeaba stie sa citească.
De un lucru trebuie sa tii cont: daca citesti nu vei fi nicidecum mai inteligent cum spun 90% din cei care citesc! Ei sunt prea prosti sa inteleaga ca cititul nu te face inteligent de isi dau niste aere de inteligenti
Ca sa fi inteligent din citit trebuie sa citesti carti de mare importanta cum ar fi: despre matematica, chimie, fizica si altele de genul!
Daca citesti romane de dragoste, sf, politiste si alte povesti nemuritoare iti dezvolti imaginatia, atat! De la astea nu vei putea fi NICIODATA mai inteligent decat esti!
Acum ca am lamurit si asta si tot mai vrei sa citesti dar nu stii ce ai vrea, intreaba-te ce-ti place mai mult, povestile sau stiinta?
Banuiesc ca povestile pentru ca pentru stiinta trebuie sa te nasti sa-ti placa asa ca ramanem la povesti!
Cauti carti recomandate de prietenii apropiati care au citit acea carte si le-a placut mult si ti-o recomanda!
Eu iti recomnad ca sa fie o carte cat mai mica, adica cu povestea cat mai scurta ca nu esti obisnuit cu cititul si ai sa te plictisesti de ea foarte repede. Deci bafta orice ai alege!
Daca nu iti place sa citesti nu cred ca anumite carti te vor face sa deprinzi obiceiul asta. Mie nu imi place si nu mi-a placut niciodata sa citesc. Prefer sa pun carti audio, sa ma uit la documentare
Pai pentru copii sau așa mai scurte ar fi Matilda, Pacostea de Ramona, Colt alb, Cum sa faci sa nu citești
sau dacă ești mai adolescent ar fi Secretul multumiri, sau Din 7 în 7
sper ca te-am ajutat