Ceva lejer, in care sa nu transpiri
-poti opta pentru o rochita simpla sh cv accesorii discrete
-o pereche de pantaloni scurti sau 3/4 combinati cu un maiou sau tricou
-o pereche de colanti cu un maiou mai lung
ochelarii, o gentutza sh gata
poti sa combini hainele ...km iti place tie
In pantaloni scurti si o bluzita racoroasa.iti pui si niste ochelari in ochi sa nu te bata ultravioletele
Fusta/pantaloni scurti + bluzita cu maneci scurte , iar daca vrei sa fii mai feminina o rochita de vara - se poarta anul asta. Nimic elegant, extravagant, vulgar, tinuta trebuie sa fie lejera, chiar sport daca vrei
Cu cojoc de iarna, fular si caciula, ca sa nu iti fie frig si nu care cumva sa racesti :
Intr-o rochita scurta si vaporoasa j in niste balerini sau sandalutze cu talpa joasa...sau pant scurti j un maietutz din bumbac.
Cu ceva lejer, casual si de ce nu sport in acelasi timp
ia-ti un tricou deschis la culoare, o preche de jeansi(scurti sau lungi)in care sa te simti tu bine, o gentuta si niste sandalute in picioare
cateva accesorii in par nu strik
a si foloseste culoare...sa nu te imbraci in negru k vei muri de cald
bafta
Eu cred ca cea mai potrivita ar fi :daca te duci sa te joci:o pereche de pantaloni trei sterturi, un tricou, o pereche de adidasi. Daca te duci sa te plimbi:o fusta de blugi, un tricou si un maieu peste sau nu stiu cobini cxeva, chiar si o rochie poti purta si in picioare sandale sau papauci.Si sa nu uiti de accesorii!
Eu cred ca cea mai potrivita ar fi :daca te duci sa te joci:o pereche de pantaloni trei sterturi,un tricou ,o pereche de adidasi.Daca te duci sa te plimbi:o fusta de blugi,un tricou si un maieu peste sau nu stiu cobini cxeva,chiar si o rochie poty purta si in picioare sandale sau papauci.Si sa nu uiti de accesorii!
In primul rand ai multe combinatii de facut...pantaloni trei sferturi sau scruti cu un tricou cu o imagine de star pe el(trocou mai lung)iti poti face patul tapat sau foarte putin cret merge si o clama si desigur o combinatie buna de accesorii,,,,,,,, sau poti lua o pereche de pantaloni scurti cu un maieoas cu fara accesorii in par insa un lantuc si o bratara mai ndiscrete merg in picioare poti sa iti iei niste sandalute iar pentru ce constumatie am spus sus niste opincute oricum o repet::::mereu poti descoperi combinatii noi!
anonim_4396 întreabă: