| HelloImJosephine a întrebat:

Cu ce se imbraca de obicei la festivitatea de deschidere a anului scolar(clasa a9a)? Eu mi-am ales un sacou,camasa, pantaloni si adidasi, sunt fata. E prea sofisticat?

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mami, ai uitat esența!

| ywar a răspuns:

Cum puteti sa va puneti la sacou si camasa - adidasi? Pe vremea mea se purtau pantofi, pe care aveam grija sa-i lustruiesc cu crema de ghete. Aveam toti o camasa alba si un pantalon inchis la culoare. Sa nu mai spun de sacou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nope.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

De geaba te înbraci la cămașă dacă nu ai Sucărime )))) (glumesc)

| isemilia a răspuns:

E bine, presupun. Incearca sa porti ceva din uniforma si nici sa exagerezi. Da, imbraca-te decent ca e prima impresie pe care o lasi, insa daca stii ca nu e stilul tau alege altceva (poti inlocui camasa cu o bluza mai lejera sau cu un tricou). Depinde si de statutul scolii. Daca e una unde profesorii au pretentii atunci ar fi bine sa vii elegant in prima zi. Daca e una unde nu se pune accent nu te stradui prea mult. Ideea e sa arati natural (sa nu para ca esti fortata sa porti hainele alea), sa te simti bine si sa nu dai in extreme (sa vii in haine sport sau cu bluze transparente / decoltate / in culori neon sau altceva, dar nici sa te pregatesti de nunta happy ). Cat timp ai macar ceva din uniforma (daca e) e bine. Incearca sa fii naturala. Oricum, la cate emotii are toata lumea prea putin accent se va pune pe astfel de lucruri. Bafta maine!

| elennax a răspuns:

Esti ok. Oricum pe parcurs nici camasa nu o sa vi-o mai puneti, doar daca o sa aveti dirig/a care se uita mereu dupa voi.