| popmirgea87 a întrebat:

Cu ce sunt inferiori baietii timizi fata de ceilalti care sunt mai intrazneti care se cred mai smecheri etc? dar superiori?

3 răspunsuri:
| kitishor a răspuns:

Baietii timizi nu sunt mai inferiori decat nimeni! Sunt mai rusinosi ...Au sentimente mai multe. Nu sunt asa de intrazneti ca aia care ciup o fata de fund laughing. Scz, dar asa si este! Si nici de aia superiori! Baietii timizi sunt niste baieti care apreciaza calitatea omului, nu neaparat sa para smecheri. Isi manifesta sentimentele putin mai greu cu candva big grin Dar sunt baieti buni. Tuturora ne plac baietii mai timizi decat aia" smecheri "
Sper ca te-am ajutat cat de cat!

| IgoToHellForThis a răspuns:

Pai inferior nu stiu cu ce poate fii un baiat timid, ca nu agata atatea gagici cu tate mari fund bombat O_O. Well, asta nu e un motiv de a fi inferior.Baietii,, smecheri'' de fapt nu sunt,, smecheri'' sau numit singuri asa si se cred ceva gen buricu' pamantului si ca pot pipaii orice fata straight face. Mie personal un baiat timid mi se pare mult mai dragut de cat unul,, smecher'' are sentimente profunde si frumoase se fereste de a fii ranit. In zilele noastre societatea te transforma intr-un monstru, cel mai frumos e sa ramai tu! :]

| mikilaina a răspuns:

Dupa parerea mea nu sunt inferiori cu nimic, doar ca timiditatea afecteaza persoana in cauza in a-si gasi prieteni, iubita, poate in timpul examenelor, cu toate ca o persoana timida poate fi net superioara intelectual. Baieti timizi se cred inferiori, dar nu sunt. In fine, discutie e lunga iar daca tu esti o persoana timida trebuie sa iei atitudine, fiindca nu esti inferior pot avea nenumarate calitati dar din cauza timiditatii nu se pot exprima. http://www.topexperti.ro/......itatea_476 un articol de pe un site de psihologie, sper sa iti fie de ajutor.