Buna
deci...sunt total de acord ...nu am nimic de schimbat tot ce ai spus e f f adevarat.bine gandit bravo.
sincer si eu sunt satula de `fetele` astea care copie pe altcineva si se lauda cu acea persoana. e f penibil ceea ce se intampla in jurul nostru.
nu putem continua asa.
ok. bafta!
pa-pa
te-am :* j ink odata bine gandit!
Da sunt de acord cu ceea ce spui tu dar uit uni oamnei de exemplu eu, tu, nu stiu alti nu prea se dau in vant dupa din astea dar unii chiar se lauda cu chestia asta.De exemplu eu am o prietena mai mica de cat mine cu 2 ani eu am 13 si ea face 11, iar atunci cand o vad toata ziua sta sa se dea ea mare si tare ca s-a tuns ca selena gomens sau ca e ea demi lovato sau mai are reviste din astea de exemplu BRAVO sau BROVO GIRL si acolo sunt din astea vedete de exempu Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomens si mai multi etc...Asa in fine si mereu cand o vad ca iese afara se machiaza ca ele si se imbraca ca ele parca zici ca sunt ele asa ca lumea a inceput sa o strige Demi sau Selena.Sau chiar daca nu ma credeti va spun alta povestioara intr-o zi era un baiat pe nume Alex si eram impreuna si cum arveni de exemplu azi am luat-o pe ea la mine si a doua zi de dimineata m-a sunat Alex sa iesim afara si ea a raspun ca eu eram la baie si a vb cu el si apoi mie nu mi-a zis nimic si ea mi-a zis mie ca cica a sunat-o o alta fata sa iasa afara cu ia si apoi a plecat de la mine si nu a luat-o sa se duca spre casa prietenei alea se ducea spre un parc in care ma intalneam eu cu Alex si apoi eu m-am imbracat si am urmarito si s-a dus acolo da era machiata la fel ca mine si arata de parca zicea ca asi fi eu siapoi sa sarutat cu Alex si logic ca eu nu am putut sa rezist mai mult de 5 min si m-am dus la ea si i-am zis cum ai putut sa imi faci una ca asta si chesti de astea si bine in teles ca Alex saracu nu stia ce se intaampla si ea a zis ca ii sta mai bine de cat in pielea ei si i-am si, si care e faza da ca iti sta mai bine de cat in pielea ta da nu copia pe altii si ea a zis ca nu mai face asa si dupa doua zile o vad ca iese imbracat ca mine afara. Offf doamne daca ar fi sa ai acest fel de prieteni mai bine singur fara prieteni de cat cu un prieten asa de enervant!