Buna,
Eu vreau sa castige Adrian Tutu!
Dar tu vrei sa castige Narcis Iustin deoarece la-i pus primul.PA
Buna,
Eu tin cu Medea, Valentin Luca si cu Rebeca Neacsu.
Toti 3 sunt foarte talentati, iar daca m-ar pune cineva sa spun ce cred eu despre ei as spune ca: Medea depune foarte mult efort la ceea ce face ea si-si merita toate laudele, iar Rebeca la fel, e mica si are o voce extraordinara si-mi place si felul ei de a fi, Valentin insa e mai diferit de celelalte doua fiindca el nu face alt ceva decat niste cokteiluri(nu stiu cum se scrie) dar totusi se pricepe.
Asta e parerea mea.
Pa, pa.
Eu cu 3 tin.
Si ii zic in ordinea in care tin.
1. Tutu Adrian
2.Alina si Cristina
3.Rebeca Neacsu
Yustin
Adrian Tutu
Cosmin Agache
Stefan Florescu
Rebeca
si cei doi Valentini
Eu tin cu A) Iustin Narcis Ianau pentru ca are o voce minunata (este contra tenor sunt foarte putini in lumea intreaga)
Mai tin si cu D)Adrian Tutu (pentru ca sunt sigara tot daca nu o sa castige ca o sa ajunga "un Eminem al Romaniei"cum a spus si Andra)
Buna Jeny23. Eu tin cu d) Adrian tutu dar si cu a) Narcis Iustin Ianau. Amandoi au o voce buna. dar cazuri diferite. Tutu din pacate i-au murit parintii si este singur pe lume. dar are si o voce incredibila. El ar merita banii` pentru ca nu cred ca poate sa se intretina asa de bine.
Narcis Iustin Ianau are si el o voce buna dar, canta in corul bisericii asa ca are bani si ar putea sa se inscrie la opera. Ar castiga bani multi din munca aceasta.
Oricum. Tutu cred ca merita. Dar cum le este norocul!
Bafta :* si o zi buna.