De obicei si cam in majoritatea cazurilor prefer sa tin gandurile in interiorul meu asa cum a zis si alina58 prieteni azi ii ai maine nu si asa mai departe cel mai bine e sa te consulti cu tine insuti.
Cea mai multa incredere sa o ai in tine. Lucrurile foarte importante pentru tine, ar trebui sa le pastrezi. In caz ca vrei sa te descarci la cineva, mama ta te poate ajuta. Are mult mai multa exeperienta decat tine si prietenii tai si o sa iti dea sfaturi mult mai utile! Prietenii sunt trecatori!
Cu nimeni!
Ma inchid in mine si incerc sa fasesc singur o rezolvare fiidnca in viata asta trebuie sa invatam sa ne descurcam singuri nimeni nu ne va ajuta te poti baza doar pe tine tine minte asta!
Pai daca ai un/o prietena foarte buna poti discuta cu el/ea, pentru ca cel mai mic sfat pote sa te ajute, iar daca nu ai incredere apeleaza la parinti (cu cine te intelegi mai bine) ca sigur o sa te asculte cu atentie si o sa-ti dea un sfat bun.
Cu mine.
Nu mă lua de nebună,că nu sunt adeptă a monologului,doar că mie una,nu prea îmi place să vorbesc despre chestii personale cu cineva,fie ea mama sau cea mai bună prietenă. Prefer să reflectez eu singură, să văd unde am greşit, ce-i de făcut...Nu-mi place să fiu influenţată în luarea propriilor deciziilor.
Nu ma framanta prea des unele lucruri,si cand se intampla asta,de obicei,e vorba de chestii existentiale, despre care nu as putea sa vorbesc cu nimeni, fara sa fiu considerat putin plecat.Asa ca meditez la ele, in liniste.
Adesea scriu ceia ce simt, apoi recitesc si incerc sa vad situati din alt punct de vedere.ma ajuta sa nu comit multe greseli, ma corectez, dar si ma linistesc.
http://valeriamicleusanu.blogspot.com/
Poi incerc sa povestesc unui strain care "imi e prieten ( virtual ) " care nu ma cunoaste, care nu imi poate pata imaginea!
anonim_4396 întreabă:
archenemy întreabă: