anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu citeva luni in urma m-am despartit de prietenul meu fiindca intre noi s-a bagat o alta fata asta a fost a 2 oara cin niam certat i-am spus de toata culorile xd l-am bagat l-am scos si numai stiu ce i-am spus dupa atita timp nu niam mai auzit ieri o prietena ma suna si imi spune sa ies pina in drum ca sa vb cu mine despre ceva cin am iesit ea imi spune ca ma asteapta o persoana importanta care vrea sa vb cu mine. eu nu mi-am dat seama cai el...fiindca eu l-am uitat numi venea nimeni in minte cin ma intorc era el ex al meu dar cin niam certat el s-a certat si cu familia mea acum el mi-a spus ca sa vorbim dar sa fie secret doar noi doi sa stim dar nu stiu ce sa fac mai departe fiindca el o mai are pe prietena ceea a lui nu stiu ce sa fac ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| vasibbv a răspuns:

Da,din cate am citit locuiesti in mediul rural. Parerea mea e sa-l dai in zeii si zeii lui de baiat deoarece joaca pe mai multe fronturi cand il va lasa ea se va da mmai mult la tine si invers. Dar ai putea sa-i faci un bine si sa-i spui acelei tipe ce face prietenul ei. si cu siguranta nu sunteti doar voi douahappy. UIte un motiv mai bun Te-a alsat pentru aia.Dar a lasat-o pe aia pentru tine!?
Sper ca te-am ajutatbig grin

4 răspunsuri:
| CristinaVrajitoarea a răspuns:

Zii sa scape de aia.

| Fiona232 a răspuns:

Ok, in primul rand trebuie sa te calmezi caci se vede foarte clar ca ai scris mai repede ca sa afli mai repede raspunsul. dar nu ai putea sa imi explici cu calm, fara stres si mai amanuntit?

| monochrome a răspuns:

Daca intr-adevar vroia sa fie impreuna cu tine, nu te lasa pentru alta.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca asa usor reuseste alta sa va tulbure relatia.inseamna ca aceasta e foarte fragila.Cred ca trebuie sa cauti o relatie mai serioasa, mai stabila.