Te cred ca iti pare rau, asa am patit si eu, cu multi ani in urma a venit pe lume verisorul meu mai mic, eu aveam doar 4-5 ani, iar el era in centru atentiei si nimeni nu ma baga in seama, ceea ce ma facea sa plang, ba chiar ma gandeam ce ar trebui sa fac ca sa ma scap de el, dar oamenii erau si foarte nedrepti: odata eu si verisorul meu am stat la o ruda mai indepartata de-a mea, dar ei nu ii convene pentru ca nu vroia sa imi faca si mie de mancare mda... si eu eram foarte cuminte si ascultatoare si dupa ce am terminat de mancat eu am spus,,Sarumana pentru masa'', iar ea doar s-a incruntat la mine, apoi al mic m-a imitat spunand si el,, Sarumana pentru masa'', iar femeia a inceput sa-l pupe, sa-i spuna,, Cu multa, multa placere, dragul meu'' si sunt mult mai multe nedreptati prin care am trecut cu el, dar cum am spui, toate au trecut, acum este un baiat foarte destept si cuminte, si imi face placere sa-l ajut cu scoala ori de cate ori are nevoie si sunt sigura ca si tu cu cel mic va veti intelege mult mai bine peste cativa ani. Succes