| Ionescu_Alice_1996_USOE a întrebat:

Cu o seara înainte de Sfântul Andrei eram cu prietena mea și prietenul ei afară..Am povestit numai despre fantome și întâmplări paranormale. Noi ne amuzam pe lucrurile auzite. apoi am plecat într-un loc întunecat dar nu era pustiu și nici nu ne era frica. Iubitul prietenei mele stătea în fata la volan și a vrut sa se duca în spate sa stea lângă prietena mea. înainte sa coboare mi-a spus ca niciodată : " dacă numai apuc sa urc în mașină pe partea cealaltă sa ai grija de ea " ( prietena mea )...
M-am amuzat pe chestia aia dar în același timp îmi dădea de gândit.și eram puțin derutata pentru ca el niciodată nu mai îmi spusese acele vorbe.
S-a dat jos din mașină a vrut sa închidă ușa din fata mașini, el s-a urcat în spate trântind-o ușor ea era intre deschisa apoi sa trântit de parcă cineva ar fi urcat la volan( nu bătea vântul, nu eram în vale) nu ne-am explicat Cum sa trântit aceea ușa singura ca și Cum ar fi fost cineva. în acel moment muzica s-a oprit brusc și s-a dat pe radio în surdină. iubitul prietenei mele nu a mai conștientizat și vroia sa iasă afară.iar prietena mea l-a ținut...și eu am avut un moment de inconștiență pentru ca voiam sa deschid ușa iar prietena mea mi-a dat cu palma peste mana sa nu o deschid. apoi am conștientizat și am rămas blocată uitandu-ma la ea cum țipa și nu știa ce sa mai facă.
Poate ca pare ireal pentru uni dar și pentru noi a fost un soc pe care îl vom putea uita...

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Nu ai de ce sa te temi. Cand vorbesti despre lucruri paranormale, incepi sa vezi si sa auzi chestii care nu exista. Poti sa stai linistita, nu vine fantoma la tine.

| danay72 a răspuns:

Ati vorbit despre fantome și gândul va era tot acolo, autosugestia are un mare efect. Usa s-a închis fără nici o legatura. Ideea e ca fantome nu exista. Deci nu va îngrijorați.