| Vlad4658 a întrebat:

Cu referire la fata aia, cu care vb de 3 sap si e trista mereu, s-a despartit de fostul ei, si eu o plac rau, e cuminte, are bun simt, mi-a facut complimente pe care zic eu nu le faci la un prieten doar. Am luptat pentru ea dar nu mai am sperante cica o sa ne vedem miercuri, sa vorbim si cand o fata zice asta clar nu e bine laughing Imi va zice ca nu se poate, ca nu vrea etc. bag ceva maine la 7 ma duc iau un trandafir, o cioco laughing milka firma etc laughing) ma duc la ea in clasa i le pun pe banca si plec. Sunt curios de reactia ei, fac asta pentru ca e o persoana minunata si rar intalnita chiar daca nu va fi nimic intre noi, nu imi e rusine nici de refuz miercuri nici de lume ca se uita. Asa is eu, mai old style, cum vi se pare? E mai special asa, cati dintre voi ati lupta asa pentru o fata?

Răspuns Câştigător
| IoanaRoman09 a răspuns:

Uite,eu zic sa n-o iei tare.Las-o putin sa-si "vindece sufletul" asa cum zice ea, iar dupa o sa vezi ca va veni singura la tine.Are nevoie de timp sa inteleaga despartirea si toate celelalte.Insa,asa cum am zis la intrebarea trecuta "bate fierul cat e cald". Mult noroc Vlad : ))

| Vlad4658 explică (pentru IoanaRoman09):

Uite azi am facut ce am zis, i am dat un trandafir i l-am pus pana sa vina in clasa si am plecat, a zis ca i-am facut cea mai minunata zi de luni, si ca imi multumeste mult si m-a chemat la ea m-a luat in brate. Mi a zis ieri ca ne vedem marti sa vb, si ma doare sufletul ptc stiu si sunt sigur ca nu simte nimic sau ce simt eu pentru ea, ca imi e asa de draga si as face totul pentru ea, chiar daca maine va fi ultima zi ptc stiu ce o sa mi zica ca nu poate etc etc tot o sa ii fac o surpriza dar sperantele mele sunt 0. da am 18 ani dar si cand ma indragostesc e naspa, o sa ma doara sufletul al naiba...dar asta e.un diamant scapat printre maini

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si daca nu te refuza miercuri? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa lupti, dar nu cred ca o cumperi cu o ciocolata si o floare, e dragut gestul, dar mai bine i-ai spune si ei ce ne spui noua.

| Vlad4658 explică (pentru anonim_4396):

I am spus stie, zice ca vrea sa se refaca sa isi vindece sufletul ca nu mai poate, practic e de cucerit, si nu ii duc o floare sa o cuceresc ii duc ptc m-a impresionat persoana ei

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vlad4658):

Atunci fa ce simti.