Uite,eu zic sa n-o iei tare.Las-o putin sa-si "vindece sufletul" asa cum zice ea, iar dupa o sa vezi ca va veni singura la tine.Are nevoie de timp sa inteleaga despartirea si toate celelalte.Insa,asa cum am zis la intrebarea trecuta "bate fierul cat e cald". Mult noroc Vlad : ))
Uite azi am facut ce am zis, i am dat un trandafir i l-am pus pana sa vina in clasa si am plecat, a zis ca i-am facut cea mai minunata zi de luni, si ca imi multumeste mult si m-a chemat la ea m-a luat in brate. Mi a zis ieri ca ne vedem marti sa vb, si ma doare sufletul ptc stiu si sunt sigur ca nu simte nimic sau ce simt eu pentru ea, ca imi e asa de draga si as face totul pentru ea, chiar daca maine va fi ultima zi ptc stiu ce o sa mi zica ca nu poate etc etc tot o sa ii fac o surpriza dar sperantele mele sunt 0. da am 18 ani dar si cand ma indragostesc e naspa, o sa ma doara sufletul al naiba...dar asta e.un diamant scapat printre maini
Eu zic sa lupti, dar nu cred ca o cumperi cu o ciocolata si o floare, e dragut gestul, dar mai bine i-ai spune si ei ce ne spui noua.
I am spus stie, zice ca vrea sa se refaca sa isi vindece sufletul ca nu mai poate, practic e de cucerit, si nu ii duc o floare sa o cuceresc ii duc ptc m-a impresionat persoana ei
Atunci fa ce simti.