| Crystynaanton a întrebat:

Cu toate ca nu ma prea pricep, aleg sa primesc pareri. Deci, eu sunt la Buzau, el e la Onesti. In concluzie nu stiu cat va tine relatia, avem sanse chiar daca nu ne prea vedem. P. S. vorbim zilnic la telefon si pe mess, si avem incredere unu in altu, ne spunem orice si abordam toate subiectele posibile.

Răspuns Câştigător
| simiiii a răspuns:

Bunakiss! Vorbiti deschis Discutati serios daca sunteti pregatiti pentru o relatie la distanta, daca aveti incredere unul in celalalt si nu va macina gelozia. Daca la toate intrebarile de genul asta raspundeti cu DA, sunteti cu un mare pas inainte. Luati-o usor Reintalnirea se apropie, iar asteptarile sunt uriase. Ca sa nu ramai dezamagita, nu forta lucrurile, ia-le asa cum vin. Lasa-l sa participle la viata ta de zi cu zi Lasa-l sa participle la problemele tale, nu trebuie sa-I prezinti doar latura avantajoasa a vietii tale. Oricum va observa din voce ca ceva nu e in ordine si asa macar nu se va gandi ca n-ai chef de el. Creati-va ritualuri Primul SMS cand te trezesti, ultimul apel inainte de culcare – asa se formeaza intimitatea si increderea. Invatati sa va certati Nevorbitul despre problemele dintre voi creeaza frustrari si, daca esti prea departe sa clarifici lucrurile face to face, se poate ajunge la tot felul de gesture de asa-zisa razbunare, care strica definitive o relatie. kiss Sper ca te-am ajutat.batting eyelashes

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti sanse s rameneti impreuna doar daca va doriti cu adevarat si sunteti sinceri si deschisi unul cu altul si mai ales daca va iubitiwinking si eu ama vut o relatie d aprox 2 ani la o dist d 110 km si ne vedeam cam o data p luna...a tinut si poate ar mai fi tinut daca era si el ca mine dar el nu era sincer in totalitatestraight face