anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu toate ca nu sunt genul care sa-si spuna "of-urile", de data asta o voi face. E un avantaj faptul ca sunt o necunoscuta. Am avut o relatie de 2 ani, cu bune si rele. Mai multe rele. Nu e genul de baiat care sa se gandeasca doar la "placerea carnala" si am apreciat foarte mult lucrul asta. Suntem, sau eram, foarte orgoliosi. Ne certam din lucruri minore. Ne "desparteam" tot mai des, constientizand ca e o joaca. Dar.a venit si momentul "decisiv". Eu, fiind totusi o copila la varsta mea, 16 ani, am momente cand sunt chiar copil. El, 20, mai copil ca mine. Am stiut, oarecum, sa ne completam unul pe celalalt.Ar fi diferenta de varsta o problema? Niciodata nu a incercat sa ma "forteze" sa fac acel lucru. Si cand spun "acel lucru", ma refer la problema cea mai intalnita acum, in zilele noastre. E prea impulsiv, prea incapatanat. E normal sa ti se spuna: "Tu trebuie sa imi raspunzi mie de fiecare data cand te sun, indiferent de locul in care te afli!"? Sunt o persoana cu laturi destul de sensibile. Nu multa lume stie asta. Incerc sa ma afisez ca o persoana cu o personalitate puternica, desi, nu intotdeauna imi iese. Am avut multe probleme impreuna. Am incercat sa-l corectez, sa-l fac sa devina putin mai matur.A intervenit monotonia, cred eu. Si..nu stiu. Nici nu stiu de ce am pus intrebarea asta. Ma simt aiurea. Ma gandesc ca o sa fiu singura de acum. Cateva sfaturi?

4 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Treci peste! Prietenii si familie te vor ajuta mai mult decat pot face niste necunoscuti.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Buna! Daca consideri ca relatia nu mai merge, desparte-te de el.Si nu cred ca e ok sa fi asa de impulsiv, fa-l sa inteleaga ca nu esti la comanda lui cand vrea el si ca trebuie sa ii raspunzi indiferent de orice.Eu zic ca daca nu ai reusit sa il schimbi pana acum in acest aspect, pe viitor va fi mai rau, mie una nu mi-ar place un baiat atat de impilsiv.Nu poti sa iti spun sa te desparti de el sau sa ramai cu el,insa analizeaza bine lucrurile,gandeste-te daca poti sa traiesti in continuare asa,daca esti dispusa sa il accepti asa cum e el. Vorbeste cu el deschis,spune-i ca nu iti place firea lui impulsiva, incapatanata si stai linistia singura nu vei fi, ai familie, prieteni si in plus ai mica inca, ai viata inainte si probabil vei gasi un baiat mai ok din mai multe puncte de vedere.

| dragos9234 a răspuns:

Nu esti obligata sa fii doar cu el.
Daca nu merge nu va chinuiti degeaba

| ioa11 a răspuns:

Cred ca trebuie sa vorbesti cu el sa ii spui ce te deranjeaza si asa cum tu nu ii ceri raportul la fiecare pas asa ar trebui sa faca si el. Daca chiar nu merge cel mai bine ii sa ramaneti amici.Nu poti sa iti ghidezi toata viata dupa o persoana