Nu preferi un spray paralizant mai bine? Pistoalele cu aer comprimat mai nou necesita permis port-arma. La cele de jucarie cu bile bineinteles nu trebuie nici un act dar ma indoiesc serios ca politia accepta ca o persoana sa se plimbe pe strada si cu unul de jucarie din cauza ca poate fi usor confundat cu unul adevarat! Cand se joaca pe timp de zi copii mici cu ele poate nu e o problema dar seara un adolescent cu un pistol la el te ia garda si fara sa faci nimic.
Frate ai avut cea mai buna idee din saptamana asta! Nici nu stiu de ce m-am batut capul cu pistoalele ..Ai funda!
Multumesc si celorlalti pentru timpul acordat, aveti voturi folositoare etc .
Nu exista nume special pentru ele, am avut si eu una care chiar facea vanataie(mica).
Dar nu cred ca poti speria pe cineva cu un pistol cu bile, sau in cazul asta pusca.
Nu e vb. de speriat, e vb de tras, eu mai circul si noaptea prin zona si na...are cineva in zona bile de FIER, as putea lasa cateva vanatai urate de sa-i satur pe unii, dar na daca nu stii ceva despre modelul respectiv . Mersi oricum
Bilele de fier sunt mai tari, pot provoca rani mai serioase dar sunt de asemenea si mai grele si nu cred ca pot avea suficienta viteza trase din un pistol facut pentru bile de plastic.
Du-te la magazine cu jucarii, cauta peste tot si cred ca gasesti
Scuze ca nu pot fi de mai mult ajutor.
Macar ai avut bun simt frate, ca am mai intalnit un dobitoc care facea pe inteligentu`la alta intrebare de-a mea, vorbea am-p-lea :\ mersi