| alexaalexandra a întrebat:

Cu zineryt mi-au trecut cosurile de pe frunte dar mi-au ramas pete rosii care par tot ca niste cosuri.cum pot face sa dispara?

5 răspunsuri:
| kidulinha a răspuns:

Du-te singura laughing)) Incearca. Crema pentru pete de la Elmiplant. Iti spun ca e mai mult ca super buna. COsta vreo 25 de lei dar e super buna. e pe baza d plante (elmiplant) si eu am avut probleme cu cosurile si cu crema pentru acnee si cea pentru pete de la elmiplant mi-au trecut :X In plus la dermatolog iti face analize ca nu poate sa iti prescrie ceva fara analize.Alte dureri de cap etc. Si plantele nu au efecte "inverse"laughing

Succes.:*
M.

| OanaG a răspuns:

Vor trece in timp, si sa stii ca dermatologul nu mananca, du-te singura daca parintii nu vor sa te duca, si daca mai esti eleva si vei avea o adeverinta de la scoala sau o trimitere vei avea consultatia gratuitahappy

| SuperGirl8 a răspuns:

Poi cea mai buna cale este sa mergi da dermatolog.Iti va da o crema si iti va trece.asa a patit si prietena mea.Si iti zic sa te grabesti ca astfel petele vor face sa ti se ia pielea ceea ce e foarte neplacut.deci Succes:*

| alexaalexandra explică:

Pai parintii nu vor sa ma duca la dermatolog.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vor trece de la sine in 4-5 luni maxim. Dar pentru a te asigura ca nu vor ramane(este si posibilitatea asta), mai bine mergi la dermatolog.