| คиค a întrebat:

Cui de-aici ii mai place biologia?:X big grin

12 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mie mi-a placut pana acum...acum nu imi mai place... a venit o profa noua care vorbeste parca e la televizor si nu inteleg nimic...anatomia mi se pare naspa...big grin

| monyk a răspuns:

Buna, mie imi place foarte mult, chiar vreau sa dau bacu din biologie... mi se pare o materie foarte interesanta, imi face placere sa invat la biologie!

| คиค explică:

Doamna profesoara a mea, este cea mai buna profesoara din toata scoala. Explica pe intelesul tuturor, si vi slectia invatata acasa.

| juniper a răspuns:

Yuck... am luat un 6 la bios laughing Prefer chimia.

| dragutza a răspuns:

Imi place! zoologia... avem o profa ingrozitoare! nu te intreba numai din lectia de zi ci tot caietul! daca nu stii am maxim nota 6.

| LNK a răspuns:

Imi place biologia, e o materie frumoasa.

| Raiden a răspuns:

Nu prea-mi place cu toate ca am avut media 10 la biologie. Fiind la filologie prefer limbile straine, socio-umanele, geografia. Si dintre chestiile "Reale" Chimia.

| PauLa.M a răspuns:

Chimia nu se pune? big grin

| DonGiovanni a răspuns:

Dragutza habar nai ce profesori sunt la zimnicea avem profesori peste 50 ani toti si sunt foarte exigenti si te asculta din tot caietu si din ce facusei si anul trecut deci... oricum imi place biologia

| Aurelia a răspuns:

Mie imi place biologia in general, dar fara anatomie. Cel mai mult zoologia, iar apoi botanica.

| lora_9285 a răspuns:

Mie! Dar imi mai place si anatomia, zoologia si botanica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie happy e o materie usoara si tot atat de frumoasa, nici nu trebuie sa ma omor cu invatatul pentru ca lectie se intelege usor din clasa, imi place pentru ca se bazeaza mult pe logica noastra si ca toate se leaga. Mi-au placut mult botanica si anatomia love struck Mia ales ca avem o profesoara tanara si vorbeste atat de frumos si este atat de buna cu noi incat parca imi piere cheful de chiulithee hee

Întrebări similare