Eu am vazut.
A fost un desen foarte frumos.
Pacat ca in ziua de azi sunt numai porcari care isi spun cu nerusinare desene animate.
Buna ma uitam cand eram mica era dragut desenul nu stiu dar acum nu ma mai uit la desene asa mult ma uit la animeuri cel mai mult Naruto si nici macar nu prind jetix play pentru a ma uita la printesa sisi dar oricum am o parere buna despre desen:
ByeElly
Si eu ma uitam cand eram mica si imi placea foarte mult. Nu ma mai dezlipeam de televizor cand incepea acest desen.Era un desen educativ. Cel mai mult imi placea de printesa Sisi si de printul Frant. Ei au trecut prin multe peripeti, iar pana la urma au fost fericiti impreuna
Cu printul...[nu mai stiu cum il cheama, cum il cheama?]..eh, nu prea imi placea...
Eu "bagam tare"
Viata cu Louie
si Copii de la 402.
Eram mica si imi placea la nebunie eram pasionata de rochiile acelea mari si cu tot felul de volanase si fundite. incepeam sa ma prefac prin gradina ca sunt ea...pffff...ce vremuri
Era desenul meu preferat, alaturi de tom & jerry. am vazut-o de vreo 3 ori, ca au tot difuzat-o in reluare. tin minte ca era dezastru daca pierdeam un episod, hahaha. a trecut ceva timp de atunci. dar daca as gasi undeva pe net cateva secvente, m-as mai uita, ca e placut, imi aminteste de copilarie. (nu ca acum as fi foarte mare, la 17 ani)
Este cel mai frumos desen al copilariei mele...Imi aduc aminte cand eram, mica ma jucam cu rochile mamei si ma prefaceam ca sunt sissi si incepeam sa dansez singura prin casa , pacat ca nu mai se difuzeaza si pe Jetix...Nu ratam nici un episod cand eram mica nici cand veneam de la scoala! :* o ador pe sissi!
Stiu ca odata a fost un episod cu unul pe care il chema Pista ) Puteau sa zica si ei...Istvan... tare m-am amuzat atunci
Mda, mi-au placut desenele Frantz era true
Mie mi-a placut desenel cu pritesa sisi cid a veam 6 amisori sunt foarte frumoase pe liga cele care sunt a cum cu batai cu crim cu arucatul pe gam si multe latere;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; dar vreau sa fie vizonat pe postul de tv la minimax ca pe acest program sunt desene foarte frumoase putise di ce au mie im plac vrooo 2 desene dupa minimaxx si 4 desene dupa jetix sper ca o sa cititi tottt PA PUP PUP LARI DIN BUCURESTI PUP PUP PUP PUP PU P PUP PUP PUP PUP PUP PUP