| zmilee4you a întrebat:

Cui i s-a intamplat sa tina la cineva foarte tare si acea persoana sa nu stie si dupa un timp sa se intoarca roata? povestea cea mai interesanta primeste funda:*!

Răspuns Câştigător
| kris666 a răspuns:

Off, mie mi s-a intamplatbig grin cand am inceput clasa a9a a inceput sa-mi placa de un coleg de clasa.din ce in ce mai tare, iar noi, nu stiu cum sa ma exprim:d, ne asemanam foarte mult, avem aceleasi gesturi, aceleasi ticuri, aceleasi apucaturilaughing (involuntar), sa revinbig grin...el a aflat la un moment dat ca mie imi place de el si a inceput sa se comporte diferit cu mine, pentru ca ii placea cum arat din punct de vedere fizic, dar cica eram cam copilaroasa (nu eram si nu sunt deloc). apoi m-am indepartat de el, pentru ca incepusem sa tin la el si am considerat mai bine sa-l las in pace, daca tot nu pot obtine nimic de la el.
iar acum dupa ceva timp in care nu am mai vorbit, pentru ca ne-am certat destul de urat la un moment dat, el a inceput sa vorbeasca din nou cu mine, sa fie mai atent la diverse lucruri...si l-am auzit fara voia mea vorbind despre asta cu un prieten, spunandu-i acestuia ca ii pare rau ca nu a profitat de ocazie cand a avut sansa si acum am fi putut fi impreuna...si lucruri de genu asta. acum e si putin gelos pe tipul care incearca sa fie cu mine, dar eu una nu ma grabesc si ramane de vazut ce se va intampla, viata e plina de nepreazut. (si, paradoxal, e 100% adevarattongue)

3 răspunsuri:
| micutadhampir a răspuns:

Eu am tinut la un baiat 4 ani. Si dupa 4 ani a cunoscut un altul care m-a facut sa il uit. Dar am ramas amica cu respectivul si imi zice dupa vreo 5 ani la o bere"Stii ce mult te-am iubit eu". Mi-a stat berea in gat. Nu i-am zis ca si eu l-am iubit pentru ca deja nu mai simteam nimic pentru el si am zis"las-o asa".Dar oricum m-am ofticat maxim.

| Alkyda a răspuns:

Mie mi s.a intamplat sa imi placa de un baiat din liceu big grin si nu stia. insa am fost intr.o excursie acolo ne.am cunoscut mai bine dar tot nu i-am spus ca il plac si pe urma am renuntat la gandul ca ar putea fi ceva intre noi.ca dupa un timp sa aflu ca si el ma place insa eu nu mai simteam nimic pentru el la momentul respectiv.pana am decis sa vorbesc cu el si sa ii spun ca si mie mi-a placut foarte mult de el. dupa care am luat hotararea sa fim impreuna big grin

| AlexutzaZissPisi a răspuns:

Mie mi s-a intamplat chiar foarte aiurea : venisem noua colega in clasa impreuna cu alta fata si nu stiam cu cine sa ne imprietenim; peste cateva ore vin la noi doi baieti unul dintre ei avand chiar un frate geaman si ne spun ca ne plac; se tinut apoi toata saptamana dupa noi chiar daca nu i-am bagat in seama si era ceva dubios pentru ca mie incepuse sa imi placa de unul dintre gemeni straight face si pe la jumatatea anului trecut incepuse sa-mi dea de banui ca ma place dar eu nu-l mai placeam si tot nu am putut vb cu el deloc nici pana acum sa-i spun ce am simtit eu pentru elbig grin