Mie imi plac,de cand au aparut filmele,cartile,am spus ca urasc faza cu Twilight,pentru ca toti erau innebuniti dupa asta,dar,acum o luna sora mea a inceput sa citeasca si ea,si am zis sa vad si eu cum e panarama asta, si chiar mi-a placut, in 2 zile am terminat o carte. acum astept si eu Breaking Dawn
Stiu, eu sunt obsedata de Twilight. am citit toate cele 4 carti intr-o saptamana. Ador de asemenea si cealalata carte celebra a ei 'Gazda'. E fenomenala Stephenie Meyer imi place foarte mult perspectiva si toate ideile ei.
Glumesti?
Le ador:X:X
Cartile le-am citit de doua ori, filmele(primele trei parti)le-am vazut de trei ori fiecare!
Stephanie Meyer e geniala!
Si mie imi place. Am citit cartile de trei ori fiecare si filmele le-am vazut de nenumarate ori. Deabea astept sa apara "Twilight Saga Breaking Dawn". Din toate filmele pe care le-am vazut pana cum, nici unul nu mi-a placut asa de mult precum "Twilight". Il ador. Nu exista zi in care sa nu vorbesc ceva despre el.
Mie imi plac cartile! Sunt adevarate capodopere, dar filmul nu prea mult deoarece nu prea respecta anumite lucruri explicate in carti.Dar in fine, am vazut triler-ul de la cinema cu Breaking Down-1st Part, si pare sa fie o "mini-revolutie" in lumea vampirilor. Abia astept sa il vad!
Geo2969686 întreabă: