Sunt preferatele mele. nu rezist sa nu ma uit la ele. imi place mult Naruto, Kaleido Stage, Nodame Cantabile, Nana, Kamichu-zeita scolarita, Bleach, Romeo si Julieta, Death note-Carnetul mortii, sunt mai multe darastia mi plac mie foarte mult.
Buna!
Eu sunt un mare fan de animeuri si fac un efort si ti le dau pe toate care le-am vazut
Uite aici:
- Angel Feather
- Ayashi no ceres
- Air
- Ace wo nerae (este si un film fantastic, dar si anime cu o grafica cam nereusita )
- Ah! My Goddess
- Ark the lead
- Blood
- Black cat
- Cubix
- Full moon wo sagashite
- DN Angel
- Hanbun no tsuki ga noboru sora (sau asa ceva)
- Gakuen Alice
- Mai Hime
- Mew Mew Power
- Yes! Precure
- Zombie Loan
Bafta!
Mie imi plac
Bokugara ga ita (e foarte tare e de dragiste)
Naruto
School Days
Kaichou wa maid-sama
Kiss x sis
Chrono Crusade
Sora no Otoshimono Forte
Bakuman
Blood+
Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai
Otome Youkai Zakuro
Full Metal Panic!
si cam atat ce am vazut eu
De fapt mai sunt death note hell girl NANA(eee suuuper:X) Kaleido Stage Bleach Kamichu Fruit basket
Buna:*. si mie imi plac multtt:X.preferatele melle sunt:
1:hana yori dango
2:kaichow wa maid sama
3:full metal alchimist
4:special a
5:vampire knight
:*
Mie imi plac la nebunie... uite cateva titluri : Naruto, Tsubasa Reservoir Chronicle, Cardcaptor Sakura, Kaleido Stage, Tokio Mew Mew, Sailor Moon, Honey and Clover, Shaman King, Mermaid Melody, Death Note, Bleach, Mirage of Blaze, Gravitation, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic!, Rozen Maiden, Dragonball Z/Gt, Shippudden, etc. sunt muuuulte si sunt foarte foarte tari. merita sa le vezi
Sunt mare fan, preferatele mele sunt: Naruto, Death Note, Chobits, DearS, Devil May Cry, Bleach si multe altele.
Daca ar fi sa le enumar pe toate...as scrie cam 2 pagini(sunt extrem de multe.DE LA A LA Z)
Mie imi place mult! Mew Mew Power(Tokyo Mew Mew)e pentru fete mai ales dar mie imi place foarte mult(ca sunt fata)dar unde sa protestez? vreau sa fie mai pana la episodul 100! dar are numai 52!:((.Eu am vazut:Slayers Revolution,Kilari,Trinity Blood,Nana,Soul Eater,InuYasha, Naruto, etc. Uite site-ul meu: http://animemangacool.webs.com vei vedea mai multe desene animate anime si manga.