Da... :X il ador pe domnul Kat. Mai ales cum rade, asa...malefic. Si cum face cand e vorba de biscuitii lui cu gust de peste.
Pt varsta mea sa zic nu prea ma uit dar sa ma uit cu sora mea mai mica si sunt ditractive
Nu sunt de varsta mea( am aproape 14 ani, deci.) dar daca zici ca este dragut atunci poate e!( si cred ca e si eu am un verisor mai mi c decat mine, are 8 ani si se uita, iar cand ma duc pe la el, ma uit vrand-nevrand...) pupici!
Cred ca dac as mai fi mica m-as mai uita la ele, dar acum nu prea le mai vad asa de haiose... vreau sa mai fiu mica
Mie-mi place de Coop Burtonburger de Millie Burtonburger si de domnisoara Munson. Aa da.si de Dennis.
Nu prea mai ma uit pe canalele de desene animate(aproape deloc)... dar mai dau din greseala pe ele cand n-am ce face ori cand mai vine fratimio pe la mine(are 8 ani)...si nu prea pot sa il refuz:X... Ceau all
Eu ma uit la desene si chiar nu mi-e rusine sa recunosc sau sa bag tot felul de motive. Ma uit pentru ca ma simt bine si ma relaxez. Imi plac mult kid vs cat. Un fel de tom si jerry mai modern .
Unavailiable93 tom si jerry mai modern>. nah ma mai uit f rar ..cand ma plyctysesc dau la tv si mai pun pe jetix...trebe sa recunosc:d
Nu prea ma uit la desene. doar cand se uita fratiuku
si cand le vad ma doare capu x( saraku kid ce'l prosteste cat :p
Mieeeeeeeeeeeeee! ) chiar daca sunt un pic cam mare ca sa ma mai uit la asa ceva ...
Eh... si eu ma uit si am 18 ani! Este ciudat?! Domnule Kat. ai fani in clasa a 12-a Ma gandesc sa ma costumez in domnul Kat la Balul de Halloween Mie imi place Kat e simpatic, chiar asa cum este el. malefic, dar si Coop si prietena lui sunt faini! Doamna Munson e ciudata rau. (a fost o intrega dezbatere in clasa despre baba asta. nu ne mai aduceam aminte cum o cheama si am cautat pe Internet si am gasit ). Millie e nesfuerita si foarte razgaiata- viitoarea pitzi(daca ar fi trait in Romania.). Burt Burtonburger(tatal) e tare!
In rest numai de bine! Mie imi plac pentru ca sunt relaxante si amuzante, ganditi-va ca ati urmari un film de comedie (gen.American Pie) dar numai ca in loc de oameni sunt personaje animate!
O zi buna!
Daniel.