Mie nu imi plac amnelele, decat pentru a rade de ele. dar sunt oameni cararo le plac, si nu ma cred in stare sa ii judec. ai dreptate, acei oameni sunt inculti, dar poate ei interpreteaza manelele intr-o maniera diferita fata de noi.:*
De fapt nu este problema manelei.
Ci a versurilor.
Ritmul e aproximativ ok
Dar sa pui intr'o melodie gen:
Bautura, bautura si manele si femei de 7 stele sau cum dq era
Te ingrozesti!
Fiecare asculta ce vrea. Nu am nimic cu cei care asculta asa ceva.
Nu-mi plac manelele,dar nu stau sa-i judec pe cei care le canta si pe care le asculta,ca pana la urma sunt versuri muncite, chiar uneori amuzante cum zicea si Corii:"Bautura, bautura si manele si femei de 7 stele".DAR tREBUIE sa recunoastem ca oamenii care le fac nu sunt inculti, deoarece iti trebuie mansarda bine mobilata ca sa faci manele si sa se prinda versurile in ele, uite ca ma pricep la poezii.
BUna!
Manele? Nicodata!
Este vorba numai de bani,masini, bani!
Si in plus, ai dreptate este cantata de oameni inculti!
Problema nu sunt manelele. ci persoanele care traiesc extazul manelelor si dupa ce se inchide casetofonul
E adevArat ceo o zis ioana nu inseamna ca cei care canta sau asculta sunt inculti mie una imi place manele dar nu cred cum zic alti ca nu asculta atuncia daca nu asculta de ce mai intra si injura de parca ar castiga ceva dar sa fim serios toti asculta cate o manea pe an chiar daca nu va place toti ascultati dar voi astia care nu va plac manelele ce ascultati la petrecere sau nunta si asa mi departe ascultati Rock hip hop? e adv ca nu numa manele si cand suntem coplositi de orice dragoste, parinti si asa mai departe tot intr-o manea te regasesti asa ca nu mai vorbiti aiureah ca nu ajungeti niciunde
AleB întreabă: