Imi plac foarte mult piercing-urileam in nas si sincer nu doare asa rau iti face cu pistolul si nici nu iti dai seama cand iti da un glontzse vindeca repede la mine intr-o saptamanaacum m-am obisnuit cu el face parte din viata mea nu le-as da jos pentru nimic in lume il adorti-ar sta super cu pierce in nas ad3
poooop
Eu am, şi anume în partea de sus a buzei... şi nu am avut probleme, acum depinde de fiecare.
Trebuie să te duci la un salon, ce au aparatură specială în realizarea de/unui piercing.
Baftă.
Eu am piercing in nas! nu doare! trebuie sa stai vreo 2 saptamani cu pierce-ul pe care ti l face la salon e cam aiurea dar apoi il schimbi. dupa ce il faci trebuie vreo cateva zile sa dai cu apa rece in jurul piercing-ului
In perioada de vindecare nu trebuie sa scoti cercelul...si am auzit ca in nas nu doare deloc. incarca sa eviti sa porti cercel de argint pentru ca acesta iti poate crea probleme
Cat timp dureaza pana se vindeca? - nu are un raspuns exact, perioada de vindecare difera de la persoana la persoana, de la piercing la piercing si mai ales de felul in care ai grija de el.
Imi plac f mult piercing-urile, eu am in spranceana in buza si urechile pline dar sincer pe cele din nas le urasc cel mai tare am impresia ca intra in interior in corp cand respir nu cred ca l-as suporta, sau cand sunt racita cam nasol cu stersul nasului