Bună.
Înainte de toate cine ți-a cerut părerea?
Fiecare se descurcă cum poate și dacă mai are și priză la public, asta e!
Tu asculți pe cine îți place, corect? Nu trebuie să lovim în fanii lui, nu este frumos.
Pa, pa.
Fiecare cu gusturile lui. mie mi se pare ca pentru varsta lui are o voce superba si arata si bine.
Jb ii credincios si a si donat bani pentru familiile unde au avut loc inundatii, el canta bine, ii dragut ii cel mai tare de pe youtube :cu melodia baby 378, 574, 666, si de pe twitter si in plus voi care il urati de ce trebuie sal jigniti... tinetiva cuvintele urate acasa! Pa-pa
Gay idiot... justin biberon.copkil din flori.mata stransa de gat.si cu moaca aia de rahat. eww mie si greata de el. ma sperii cand ii vad fata aia de maimuta. o chinuie talentu pe saracuta fata. mi-e mila de ea, se face de ras
Hmmmm da...Stii nu te-a cerut nimenii parerea.
Justin are destuii fanii in toata lumea.nu are nevoie de tine si de prietenii tai inutilii!
Dar fiecare cu gusturile lor.Dar macar ganditi-va la fanii lui atuncii cand spunetii ca il uratii pe justin! Pt ca sincer acum nu ne simtim ftt bine.Am o prietena care il adora pe justin.E pur si simplu obsedata, iar toti copii de la ea din clasa il urasc, iar ea plange mereu cand aude lucrurii urate despre el. Daca nu il placeti nu mai comentatii! Pt ca ne derajeaza.Si cum sa spui ca il urastii? L-ai cunoscut personal ca sa spui ca il urastii.Nu potii spune ca urastii o persoana doar daca o vezii cum arata. Si daca auzi cum canta! Potii spune ca urastii o persoana atuncii cand o cunostii personal.Dr ma rog.
Oricum eu Il ubeskk mult pe Juss!:X Cel mai frumos baiat din lume! :X si cel mai scumpic! :X
@yloveyoujustinbieber mda u spuneai ca nu ai cum sa urasti o pers daca nu o cun personal si u chiar il iubesti pe jus ala il cun cumva? scuze dude dar te-ai dat de gol
Frater este care ii pl de jb ...nici nu vedeti ce freza de gay are si oricum nu ati fazut ce faze tari is cu el ...ha! ha! lasati fata in pace ce tt i sc iei ca va pl de jb de ce ati intrat atunci pe sait regula intra pe sait doar care nu va pl de jb si pacecare nu-i pl de jb add pliz sweet_laura_11 da sa nu aiba mai mult de 13-14 ani! pa pup :*:* pe cei care nu le plac de jb bay bay
Mie imi place de Justin Bieber! Si la multa alte fete le place Justin! Te rog, nu este nevoie sa il jignesti, ca nu ti-a facut nimic! Poti sa spui doar ca tie nu prea iti place.
E un ratat si un gay obosit si e cu selena dor sa nu creda lumea ca e gay am vazu intr-o revista ca era machiat si imbracat ca o fata un mare ratat l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-) si are o voce de falsa rau l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)
Da mie-mi place justin biber celor care nu le place de el sunt niste vsinguratici buni de nimic
anonim_4396 întreabă: