Mie imi place foarte,foarte, foarte... mult de Florencia Bertotti (adica Nini), incat m-am inscris in fan clubului ei. Daca vrei sa te-nscrii si tu poti intra pe www. Florencia Bertotti-FBI.com si poti vedea si cum si-a petrecut aniversarea de 18ani. Sper ca te-am ajutat.Paaa!
Mie imi place moooolt de ea, e fff draduta, si imi plac cantecele fff mult, imi vine mereu sa plang can ma uit, oricum e super Florencia.
Mie imi place mult de ea, e f draduta, si imi plac cantecele f mult, imi vine mereu sa plang can ma uit, oricum e super Florencia.
MIE! un simplu cuvant poate avea sute de semnificatii si de multe ori nu e de juns unul singur iti trebuie mai multe pentru a da curs acestui raspuns
florencia bertotti, alias nini, este pentru mine e
o cale spre alte locuri am descoperit-o din intamplare iar prima data cand am vazut-o nu prea imi placea de ea dar treptat acest lucru a luat o intorsatura inversa si in momentul de fata sunt un fan al ei
poate un fan nesemnificativ deoarece ea are multi fani ca mine poate si mai mari dar eu o am doar pe ea si pe nimeni altcineva
prin intermediul altor cai m-a invatat multe lucruri si mi-a deschis usi din mine pe care nu le stiam
pare ciudat dar asta simt ca trebuie sa spun
sper ca am fost inteleasa
papa!
Nu pot sa spun ca sunt cel mai mare fan al ei... dar imi place melosia no te importa...
Simpluuu întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: