Pana de curand nu stiam de el, dar intr-o zi zic, hai sa caut poze cu el pe google sa vad si eu cum arata asta.
Intradevar e super dragut
{Daca ma aude prietenul meu, i`au bataie }
Cica e amanta lui usher...inseamna ca ai gusturi bune daca iti place si tie si lui
Mie nu! Este oribil! Nu stiu ce naiba va poate place la el, este doar o vedeta aparuta peste noapte, nu va iesi nimic bun din el. (sa curga cu stupizi pentru ca va doare adevarul)
Eu şi Justin Bieber avem la fel de multe puncte în comun câte ai tu cu limba română!
Da fata si mie imi place.Cand vine in Romania? Abia astept. O sa imi iau toate posterele si sa ii cer autograf pe fiecare.Am auzit ca s-a dat la Mili intr-un club.Vai fata tu iti dai seama daca Mili si Qute-osul asta vor fi impreuna? Noii BraziAngelini ai Disney
Chiar daca dupa parerea mea nu are talent nu se imbraca bine si multe alte defecte.(doar asta e parerea mea) mda. gusturile nu se discut...
In special mie si sorii meah ne place...cred ca daca am da fata in fata cu el am lesina
Si mie imi place de el il ador:X:X:X e foarte dragut, ma rog arata putin ca un copil dar e foarte ok, cred ca daca as ajunge sa il cunosc ar fi foarte de treaba:d si canta absolut fantastic piesa mea favorita este love me