Imi place Vanessa Anne Hugens, canta foarte frumos.
Deasemenea si Zach Efron Alexander Catnta minunat.
Este o placere sa le asculti!
Imi place de ei foarte mult! si eu ii ador! nu stiu cum sunt in viata reala dar in fimul HSM sunt facuti unul pentru altul! Si Zac e atat de dragut! i love him!
Superbi amandoi.Sunt cel mai mare fan al lor...Si ca ven vorba de High School Musical mi-as dori ca si in liceul meu sa fie atmosfera din liceul ala...
Da... le sta bine impreuna...aman2 canta super frumos... joaca bine in HSM1, 2, 3...sunt frumosi... ce sa mai zic?
Nu stiu daca Zac si Vanessa se potrivesc, dar cred ca Troy si Gabriella sunt perfecti...Am vazut si eu filmul acum ceva timp, si mi-a placut admosfera din liceul in care toti au voce, fac echipe, dau auditii, joaca basket, un film dragut cu si despre adolescenti...hug!
Mie dar nu sunt o fana inraita sau ceva de genu. Se cam potrivesc amandoi sunt frumosi
Mie imi spui EI sunt idoli mei ii adorrrrr si se potrivesc de minune zac e foarte hottt si vane foarte sexy si frumoasa
SI EU II ADOOR! Arata atat de bine impreuna[:X]Ea este fff sweet si are o fata de papusica cat despre el...OMG! SOOOOOOO HOOOT![PS:am nevoie de gheata]
Amandoi sunt draguti si creca sunt niste oameni super da chiar se potrivesc
Sunt niste prosti amandoi
zac un urata nu imi place
vanessa o nudista urata si proasta mai ales oribila
dar nu canta atat de rau
Twister09 întreabă: