| inimadeciocolata a întrebat:

Cui ii place zapada? Mie imi place mult. ma plictisesc dar

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iesim si sa ne mozolim amindoua tongue.
dar un pic mai inseara, ca acum vreau sa imi fac temele, si seara e mai "normal" ca sa zic asa.
Pina atunci joaca-te la un joc, fa-ti temele (desigur), citeste o carte, mergi la bucatarie si devasteaza tot (love it) poti sa dormi un pic sa nu fii obosite diseara.
Hai ca avem ce face laughing

3 răspunsuri:
| LarissaMouse a răspuns:

Buna! eu ador zapada! as sta numai afara sa ma 'bat' cu zapada cu prietenii si colegii.iar peisajul e superb, cand totul este alb si frumos.in fiecare iarna am facut macar un om de zapada, char daca am 14 ani, mie imi place.e super cu sania.mai ales cand eram mica ma dadeam toata ziua. apoi, cand intri in casa, bei o cana de ciocolata si te dezgheti la calorifer laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru LarissaMouse):

Eram si eu mai mica, si am iesit toata strada sa ne dam cu sania(mai mult copii) ne mozoleam, mai era si intuneric mai dadeam cu capul de un copac sau stilp laughing, ahh ce amintiri frumoase. A doua zi, cu "mucii pin' la barba" oare nu amuzant asa, sa vezi ce o sa mai povestim pe la nepoti laughing

| Ioanaa28 a răspuns:

O bataie cu bulgari cu cei mai buni prieteni, ski, patinaj sau sanius sunt cele mai amuzantehee hee

Întrebări similare