| denyzo a întrebat:

Cui ii placea de Amy Winehouse? happy Stiu ca a fost uitata de multi, dar daca e sa o luam asa, exista persoane care o apreciaza prin muzica si acum in prezent? happy
Dar de Michael Jackson? kiss
Va rog mult, fara hate! kiss

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pot sa zic, au murit prea devreme. CIne stie ce muzica buna am mai fi avut in ziua de azi. Cel putin din partea drogatei, nu stiu eu cata muzica ar mai fi scos Michael. Cert e ca Amy avea o voce de aur.

| Nevm a răspuns:

O Doamne, aveam 10 ani cand a murit MJ, si pana atunci, mi se pare horror ca si chip, ca si..genetica.Mi se pare o stafida urata, nu stiam nici macar ca performeaza la nivelul ala asa inalt in muzica POP, regele muzicii POP.Acum imi dau seama cat de superficiala am fost, ca si copil.
In 2009, cand a murit, cum spuneam, aveam 10 ani, se difuza des controversele cu privire la moartea lui subita. Am empatizat asa mult, l-am iubit enorm, eram indragostita in cel mai rau stadiu, iata, de un om decedat. Bai si cate reviste. postere, sunam o vecina de cartier s-o anunt ca difuzeaza pe MTV MJ, in memoria lui.Eram ambele obsedate.
Pentru mine n-a fost tristete c-a murit, a fost fericirea suprema ca era viu in mintea mea de copil, MJ m-a ajutat sa-mi consum copilaria frumos, chiar daca a murit.

| denyzo explică (pentru Nevm):

Dragut happy! Si de Amy Winehouse, ce parere ai?