| cccristi a întrebat:

Cui NU ii place justin bieber sa posteza aici si sa zica d c? PS:nu pot sa il suport pe baiatu asta, cel mai bun rasp primeste funda

14 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Justin Beaver : ii urasc vocea aia de mata afoana strangulata abia scapata de la macelarie;
ii urasc fata aia care seamana cu cocoasa unui dromader;
ii urasc capul ala de mop;
ii urasc fitele alea de baietel rasfatat;
ii urasc prostia;
ii urasc melodiile alea jalnice;
ii urasc mutra aia de sul de hartie igienica;
ii urasc tupeul ala;
ii urasc obraznicia aia;
daca l-as vedea pe strada as sari pe el sa-i rup mutra si as da cu bulgari in el si i-as umple gura cu furnici
big grin

| Mariaa20 a răspuns:

Nu nu imi place.
Deci toata lumea este obsedata dee Justin Bieberr! De cee? Nu stiu.inteleg fratee ca va place de el cum arataa. dar alta frumusete ca el nu existaa? sunt atatia oamenii in lumeeeee.are vocee de fataaaa.aree unele melodii frumoase dar restul sunt jjaalniceeee.cum puteti sal suportati sal auziti.sa aveti3289745678645 de poze cu el in calculator si melodii.totusiii sunt si alti baietii chiar si mai frumosii nnuu este singurul.

| Pyssaa a răspuns:

Pai mie nu-mi place Justin
1. se crede prea Vip
2. crede ca toate fetele se uita dupa el dar nu e adv
3.crede ca poate cuceri orce fata
am o gramada de pr care sunt inebunite dupp el
hellow '

dar ce vad la baiatul asta
care se crede mare si tare
e doar un copchil rasfatat
laughing

| Springflower2020 a răspuns:

Eu sincer nu am nimic cu baiatu', da' nu imi plac melodiile lui. Adica nu l-as lovi daca l-as intalni sau alte chestii dintr-astea-sincer consider ca sunt altii mai rai decat ei prin industria muzicala(acu eu nu stiu de ce unii se iau de el de parca le-ar fi facut nu stiu ce si nu stiu de ce altii sunt asa de disperati dupa el )E doar un baiat care canta hm mediocru(sa zicem asa). Insa nu, nu imi place!

| Springflower2020 a răspuns:

Eu sincer nu am nimic cu baiatu', da' nu imi plac melodiile lui. Adica nu l-as lovi daca l-as intalni sau alte chestii dintr-astea-sincer consider ca sunt altii mai rai decat ei prin industria muzicala(acu eu nu stiu de ce unii se iau de el de parca le-ar fi facut nu stiu ce si nu stiu de ce altii sunt asa de disperati dupa el )E doar un baiat care canta hm mediocru(sa zicem asa). Insa nu, nu imi place!

| i3Cookies a răspuns:

Da chiar, eu il urasc pe bieber da nici nu sti udcstraight face rolling on the floor mersi de intrebare,

| Ododododo a răspuns:

Este doar un cretin care se da la orice fata la Katty Perry, Rihanna etc si nu stiu cum sa agate mai mult e doar un cretin pervers nici mult nu mai are sa mearga la Zack Efron si Jonas Brothers si sa le zica nu vreti sa va... cu mine (Retardat) de ce mor fetele dupa el Habar Nu Am

| ChristianaAa a răspuns:

Nu pot sa-l suport pe baiatu asta!

| lolipopfree a răspuns:

Pe mine una ma enerveaza comportamentul lui acu un an era doar un baiat care vroia sa cante si atat dar acum e atat de plin de sine si vezi doamne cine e el si bla, bla, bla...
Majoritatea vedetelor sunt asa dar el mi-se pare chiar exagerat.

| thereforyou a răspuns:

Nu-mi place pentru muzica lui de rahat.

| emoista a răspuns:

N cuvant ff tare gay laughing

| emoista a răspuns:

Un cuvant: gay laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un imbecil incuiat, un cocalar ce miroase a mustar si vrea sa para rafinat! un fraier, precum johnas suckers!
Parazitii si BUG Mafia sunt cei mai tari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU am ascultat niciodata nici o melodie de-a lui, dar am vazut ca peste tot toate fetitele de 10-13 anisori sunt disperate dupa el...Chiar acum am vazut o stire din greseala ca este posibil sa cante in Romania prin martie,(asta mai trebuia sa calce pe paman romanesc) sunt sigura ca va avea multe fane minore laughing care vor urla dupa el. laughing da... e jalnic baiatul!