| JamilaGizeh a întrebat:

Cui NU ii place pariu cu viata si de ce?

Răspuns Câştigător
| cosmyna1 a răspuns:

Pur si simplu nu e pentru toti...
Eu am alte preferinte, actorii nu sunt chiar cei mai buni si uneori e atat de evident ca e teatru ieftinhee hee povestea e cusuta cu ata alba fiindca unele lucruri nu pot sa le cred.
Si. ii vad peste tot ma dispera! Prietena mea are peste tot postere cu ei si vai Pariu cu viata... ufff. ma bucur ca s-a terminat...
Si era mai fain daca melodiile erau in romana dar nici pe alea nu le-ay facut in romana
S hai sa fim seriosi: eu pun un pariu, tu si eu suntem schimbati la nastere, sora ta care nu e sora ta are nevoie de transplant si ii dau eu care sunt sora ei.
waiting penibil

7 răspunsuri:
| Cherilyn a răspuns:

E cel mai penibil si mai de rahat serial.
Un scenariu tampit, nu-mi plac
nici actorii.
Nu ai ce sa inveti din el, e un serial pentru pustoaice, pentru pitipoance.

E la fel de stupid precum Iubiri secrete.batting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| JammyBrooks a răspuns:

Mie pentru ca e inervant adica ...nu stiu de ce dar e urathappy

| SalutBunaLarevedere a răspuns:

E cel mai tampit serial din Romania.Eu am vazut doar un episod cu ala impuscat si mi-a fost rau de nervi toata ziua.II urasc.Sunt asa de enerevanti.Sunt de cel mai jos nivel de...(nu stiu cum sa-i mai zic)

| ElleElly a răspuns:

Nu-mi place acest serial deoarece nu este interesant, nu are legatura cu viata cotidiana, nu-ti dezvolta intelectul, este pentru cei peste 15 ani(parerea mea)pt.ca contine scene de dragoste si scene obscene etc. FUNDA?

| madymysteriousgirl a răspuns:

Pentru ca nu are un scenariu care sa ma atragahappy

| MonaKh123 a răspuns:

Mi-e imi pace rau e preferatul meu in cat n-am ratat nici un episod
happy
laughing am mers chiar si la studioul lor unde se filmeu sccenetelelaughing)) e superbbb am si autografu lui ioana si Andrei am fost si la 4 concere ale lor

Întrebări similare