| papatukjatlekjulk a întrebat:

Cum a fost cand v-ati sarutat intaia oara? Cati ani aveati? Si in ce circumstante?
Va rog sa-mi raspundeti, as vrea sa aflu detaliiwinking

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Aries90 a răspuns:

Aveam 12 ani. Si stateam de vorba cu baiatul pe care`l placeam si ma placea. Si fara sa ma gandesc prea mult, l`am sarutat. Intai a dat sa se retraga dar apoi s`a abandonat devil Si mi-a raspuns la sarutbatting eyelashes A fost. Frumos, desi eram nepriceputsi. Si pentru ca a fost cu el, il voi tine minte mereu. happy

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| emima a răspuns:

Poi prima oara mam sarutat la 14 ani la majoratul surorei mele am intalnit un baiat si mi-a placut de el iar lui i-a placut de mine prima oara mi se parea ceva iesit din comun

| maria91r a răspuns:

Prima oara m-am sarutat acum o luna.cam asahappy

Dar din pacate relatia nu a tinut mult.doar vreo 2 saptamanisad

Pai.ne plimbam prin parc.si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui.si i-am zis ca da. apoi a zis:pot sa te sarut? si eu am zis incearca:X. a fost suuper!

La tine cum a fost primul sarut?

| billy69 a răspuns:

La 13 ani, bleah :-& era blond si pistruiat, cand imi amintesc si acum ma inteapa ficatul laughing

| doinitza a răspuns:

Aveam 15 ani...si am cunoscut un baiat de 17 ani, nici nu m-am gandit ca a doua zi dupa ce facusem cunostinta cu el aveam sa ma sarut...si dupa cum am spus a doua zi ma invitat la el impreuna cu niste prieteni si am acceptat sa fiu prietena lui...si cum stateam asezata pe pat, el m-a sarutat pina mam dat batuta si l-am sarutat si eu... ei, ma rog ca pentru prima data a fost frumos, dar nu eram tocmai in al noulea cer... oricum cel mai important e sa lasi totul sa vina de la sine si sa fii relaxata si atunci totul va fi ok...

| bibydraguta a răspuns:

Prima oara la 13 ani a fost naspa.

| papatukjatlekjulk explică:

Pai, inca nu a aparut:p unul adevarat, inca nu:pwinking

| gabitza_3022 a răspuns:

Pai prima datathinking acu o luna... A fost superb.Ne plimbam seara si mi-a furat un mic sarut apoi a urmat un sarut luuuuuung si romantic day dreaming sub cerul instelat:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 15 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe 30. 12. 2009 :-P a fost frumos love struck el are prietena si desi are eu am acceptat sa ma sarut cu el. sincer cred ca e la fel ca la mine situatia ta ...adica nu sti. nici eu n-am stiut. findca e cel pe care il iubesc am facut un compromis. nu o ssal uit never love struck. deci eram la mine in bloc. si m-a impins de perete...love struck nu tare asa. smug. si m-a luat de la spate si sarutat. sincer dupa mine. am facut si french insa. lumea zice ca prima oara e umed. chesti. chatterbox dar a fost superb love struck. french-ul prima oara a fost frumos cu el. bafta si tie :* pupici:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai primul meu sarut a fost acum 4 luni cind proful meu m-a sarutat (pedofi al dracului)si stii pot sa spun ca nu am simtit nici o placere