Da,m-au trecut fiori Şi îmi bătea inima alarmant de tare
N-am să uit niciodata primul sărut uite câteva detalii
Deci: era 25 iulie Eu si fostul meu prieten [in prezent suntem simpli amici ] eram la aniversarea unei fete.Şi era seara.eu mă tot uitam dupa băiatul ăla [de care imi plăcea]
La un moment dat.a fost pusă o melodie mai lentă, si eu cum nu aveam partener m-am dat la o parte:d [mă invitaseră 2 băieţi dar i-am refuzat,pentru că niciunul nu era cine vroiam eu să fie] in fine.m-am dus pe terasă,lângă piscină şi se auzea destul de bine melodia aceea frumoasă:X era foarte frumos. stăteam cu spatele.mă gândeam[nu mai ştiu la ce] şi dintr-o dată am simţit că mă ia cineva in braţe pe la spate, am tresărit şi m-am întors, era chiar cine îmi doream eu să fie...m-a intrebat dacă vreau să fiu prietena lui pentru că îi place de foarte mult timp de mine şi nu ştia cum să îmi spună.şi m-a luat de mâini
Eu.nu mai ştiam ce să zic.ce să fac.îmi bătea inima atât de tare de frică să nu fac ceva greşit:-s.La un moment dat.Am rostit fără tupeu un "DA" destul de hotărât atunci mi-a zâmbit, i-am zâmbit şi eu.şi m-a sărutat [a fost aşa de dulce:X] după care am inceput să valsăm
Şi cam asta a fost, după frumoasa relaţie de 1 an şi 5 luni s-a sfârşit datorită multor certuri provocate de alţii şi amândoi am suferit unul după celălalt dar nu ne-am mai împăcat
Sper ca ţi-a plăcut mica mea poveste de dragoste :*:*:*:*:*
Îmi spui şi mie cum a fost primul tău sărut? că m-ai făcut curioasa
Pentru mine a fost...frumos desi au trecut ceva ani de atunci. Aveam 13 ani si era un tip care se tot tine dupa mine, la inceput mie nu imi placea mi se parea disperat o_O. Dar dupa ceva timp a inceput sa imi placa.In final am acceptat sa ies cu el. Etc.
anonim_4396 întreabă: