| Maya_8602 a întrebat:

Cum a fost prima si a 2 a zi de scoala dupa vacanta?! La mine a fost excelent!

5 răspunsuri:
| pisi1793 a răspuns:

Foarte tare! Distractie againlaughing

| Libelle a răspuns:

Buna!
Luni (ieri), am auns exact cand se sunase, si m-am trantit in banca (,)ca dupa o luunga calatorie. Apoi am avut 2 ore cu acelasi profesor, si am terminat de scris pe la jumatatea orelor, asa ca vreo ora am stat de vorba cu fetelehee hee, apoi in pauze am fost pe teren la soare, ne-am pus pe jos si am ascultat muzica totilaughing
Azi fu mai naspa, ca se taiau lemne si era zgomot.In plus nu am avut deloc chef de scris si numai aia am facut:p
In general bine, am inceput cu dreptul oricum semestrul:d

| cryssa a răspuns:

Mmm...destul de bine. la ora de civica am discutat despre cariera, iar profa ne-a intrebat pe fiecare in parte ce vor sa devina si care e modelul lor in viata. au fost multe rasp gen "artist. pictor. disainer vestimentar...straight face"
la matematica ne-a ascultat mai din toata teoria de pe sem 1...si a zis ca ne face medie dintre o nota de la test si un 3...de la ascultatstraight face
a ascultat toata clasa...si doar 3 copii nu au primit 3(printre care si eulaughing...nu ca as sti prea multe, dar m-a ascultat din lectia de zi)
si in rest a fost OK, nu prea multa materie, mai mult vorbaiala
la franceza am vb despre sf valentin, felicitari alea alea
in concluzie a fost chiar binewinking

| Andruza a răspuns:

A fost super fain.
M-am distrat...love struck

| Maya_8602 explică:

Eh, eu m-am distrat mult! Luni, am avut 2 ore de mate una dupa alta si a fost naspha.ca ne-a scos la tabla, dupa romana unde decat am vb si am raslaughingsi dupa muzica, unde decat am vblaughing
iar marti, la romana am citit decat si am ras...si in rest la toate orele am raslaughingA fost misto

Întrebări similare