| alexandra_4554 a întrebat:

Cum a fost prima voastra iubire? va mai aduce-ti aminte? si la ce varsta? cea mai frumoasa poveste primeste funda ( o vreau pe a voastra nu ceva inventat )

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Iubiri frumoase si nemuritoare vei gasi doar in literatura precum au fost :Cleopatra si Antoniu, Paris si Elena din Troia,Romeo si Julieta, Hamlet si Ofelia, Tristan si Isolda, Hanssel si Gretel, Ulise si Penelopa, Othelo si Desdemona, Napoleon si Josefina, Eminescu si Veronica Micle, si cu voia ta Eu cu Iubita mea pe care o consider mai presus de toate celelalte enumerate.Iti doresc si tie ce-mi doresc si mie, dragoste si iubire fara marginire si multa fericire.

5 răspunsuri:
| Delocimportant a răspuns:

Prefer sa nu imi aduc aminte. De ce? Fiindca m-a inselat cu altul, si nici macar nu mi-a spus. E aiurea dragostea. Mai bine sa ma plictisesc, si sa nu am cui sa ii daruiesc sentimentele, decat sa plang noptile din cauza femeilor.

| alexandra_4554 explică (pentru Delocimportant):

Hmm stiu cum e, pfff nu sa fiu inselata, dar am suferit si eu din iubire, vei gasi o persoana care va sti sa lupte si sa respecte relatia voastra vei vedea, succes

| Delocimportant a răspuns (pentru alexandra_4554):

Doreste-mi orice, dar nu-mi dori sa am parte de fericire. Eu nu mai am incredere in femei. Nu sunt fiu de patron, nici muschi nu am, si nici BMW, incat sa imi permit o femeie langa mine. Imi pare rau pentru ca ai suferit. Mult succes iti doresc.

| alexandra_4554 explică (pentru Delocimportant):

Trebuie doar sa ai un suflet bun, si o inima curata, nu toate femeile cauta banii, multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru alexandra_4554):

Cu " suflet bun si inima curata" nu faci nimic in ziua de azi. esti doar luat de prost. nu ii mai baga chestii de genul pe gat laughing