Plina de emotii.Si totusi fericita, ca incep un nou episod :d.Multa agitatie si vorbaraie . Pana am facut cunostinta toti din clasa, plus cei de a XII a care au venit in cautarea de boboace
Unica., eram total necunoscatoare, nu`mi cunosteam colegii, dar intr-un sfarsit mi-am gasit si clasa, mi-am cunoscut si colegii si diriginta, totul a fost fain :X
Pai a fost cam plictisitoare se prezinta dirigintele/diriginta apoi am plecat acasa(a fost o zi ploioasa)
Oribila.De cand am pasit am stiut ca nu o sa imi placa liceul.Mare dreptate avea Bacovia cand zicea el "Liceu, cimitir al tineretii mele"
Nmk nou doar cativa colegi si profesori.insa ideea ca "wow is la liceu"ma incanta
Putin seaca. Am cateva fete in clasa care nu ma prea suporta pentru ca tot timpul sunt ingrijita si arat tot timpul bine si ma inteleg f bine cu aaproape tot liceul, iar ele...
Si vin de la un liceu foarte "modern" si cum e primul liceu la mine in oras evident ca sunt barfe de genul: fite, figuri etc etc .
Dar am o singura colega cu care stau si ma inteleg foarte bine cu ea si mi-e de ajuns. Nu pot spune ca in fiecare an in prima zi de scoala e foarte placuta, dar na asta e acum. Fiecare cu ce il doare
Oribila. Avand in vedere ca sunt o fire mai timida a fost cam nasol pentru mine ca nu cunosteam absolut pe nimeni, nici nu stiam cum sa gasesc iesireadepinde de firea fiecaruia, daca esti o fire deschisa iti faci mai repede prieteni si o sa-ti fie mai usor.