A fost interesanta pentru ca nu cunosteam decat fostii colegi din generala. Frumoasa as putea spune
Ca oricare zi de şcoală, numai că a fost mai frumoasă(aşa zic eu) pentru că mi-am cunoscut colegii şi profesorii.
A fost cam aiurea la inceput ca nu cunosteam pe nimeni (si imi luxasem piciorul cu o zi inainte ...dar pana la urma am facut cunostinta cu noi colegi (mi-a luat ceva pana le-am retinut numele tuturor ), apoi am facut un tur al liceului, am vorbit cu dirigu si pana la urma a fost o zi frumoasa
Pai a fost misto, pentru ca dupa ce am vazut liceul am plecat fix cu niste ex-colegi sa bem, nah... odata fac 15 ani
Imi era cam jena ca mi-a zis un baiat "imi plac bobocii de anul acesta" si m-a enervat dar am avut noroc ca am picat cu o colega in clasa dic sc generala in rest a fost foarte frumos
Pe moment a fost cam patetica. nu cunosteam pe nimeni si aveam impresia ca toata lumea se uita la mine. acum dupa ce am terminat liceul, realizez ca a fost prima "cea mai frumoasa zi " urmata de inca 4 ani :d
Andrei67y5 întreabă: