Cred ca stiu la ce te referi nu ti-a placut dar daca ai invatat bine n ai nevoie de prieteni!
La fel si mie nu mi-a placut au fost niste colegi rai dar daca am invatat bine nu mi-a trebuit nimic si pana la urma mi-am facut un club cu tocilarii se pare ca au fost foarte interesanti nu am mers cu bogatii sau popularii mi-am facut un site cu ajutorul lor si a mers forte bine si acum sant cel mai popular si sant medic
Una foarte emotionanta si socanta in acelasi timp cand am vazut ca in afara de mine mai sunt doar 3 fete in clasa, iar in rest baieti.)
Misto rau de tot adica nu uit niciodata cam se uitau colegi rusinati uni de altii prin clasa nu stia care cu care s se bage in seama putin mai destept aveam o profesoara tanara de desen habar nu aveam ca e profesoara iar avand in vedere ca mai aveam un frate cu mine in liceu aveam si curaj... de gandeste-te in prima zi de liceu dupa prima ora tinuta cu dirigintele cum e sa iti prinzi profesoara de desen de fund si sa-i spui "ce buna esti" deci pot spune ca e fost supppperrrr mai vreau
alinaeli15 întreabă: