Mie mi s-a parut ca sa fii boboc e minunat!
Bineinteles, cei mari mai fac misto de tine spunand ca esti mic, insa ai colegi noi, ceea ce inseamna nebunii noi, amintiri noi.
O sa incep clasa a 10-a la toamna si pot sa spun ca imi pare rau. Mi-a placut mult in clasa a 9-a
Acum vor veni alti elevi si o sa-mi fie dor de primul an de liceu. Dar ma mai asteapta inca 3
Succes la liceu sa ai!
Nu e chiar o idee buna sa spun asta, insa pentru mine a fost foarte neplacut. Mai intai, am aflat ca am fost repartizat la o clasa gresita, in zilele urmatoare a trebuit sa sustin examene pentru a ma putea muta unde doream, iar cand in sfarsit s-a intamplat asta, toti pareau a se cunoaste intre ei si desigur, nu prea m-am integrat. Oricum, nu m-a deranjat prea mult, fiindca sunt o fire foarte singuratica de fel. Banuiesc ca ar trebui sa incerci sa observi personalitatea celor cu care esti in clasa, astfel incat sa-ti dai seama cu cine ar trebui sa te imprietenesti si cu cine nu. Tocmai am terminat a XII-a si personal, nu mi-a placut toata treaba cu "viata de liceu", dar nici nu pot sa zic ca am urat-o.
Mie nu prea mi-a placut..mai ales prima zi, a fost groaznica, nu cunoasteam pe nimeni. Apoi a fost mai usor, desi a trecut ceva timp de atunci.
Da e misto intr-un fel dar mai sunt si handicapati care fac misto dar o sa fie colegi noi prieteni noi etc...