| diavolitza a întrebat:

Cum a fost primul sarut? la ce varsta? cine a fost norocosul/oasa? va-ti descurcat? incep eu : a fost foarte naspa nu mi-a placut de loc. S-a intamplat pe la 14 ani cu un tip de la scoala cu care aveam o relatie de putina vreme. el si-a dat seama ca nu stiu sa sarut deoarece defiecaredata cand incerca sa ma sarute eu amanam discret. pana la urma na... a trebuit.

32 răspunsuri:
Janina
| Janina a răspuns:

Nu mai stiu exact cati ani aveam, 14 sau 15... oricum a fost foarte frumos, nu ma asteptam sa se intample atunci, a fost asa un sarut la momentul portivit care s-a integrat perfect in peisaj si nu m-a facut sa ma simt cumva jenata sau rusinata, pur si simplu am raspuns la sarut. Tipul era cu vreo 2 ani mai mare, si ne-am despartit cam la un an dupa. A fost un prim sarut foarte resit, emotionant si placut, iar acum suntem foarte buni prieteni. El a plecat la facultate la Bucuresti si pastram legatura prin telefon. aaaa, da ma mentionez ca nu si-a dat seama ca ala a fost primul meu saruthee hee

| cyufulyky a răspuns:

Eu pe la 9 ani m-am sarutat prima oara cu un baiat cica noi rm impreuna de vreo jumate de anchatterbox... dupa ape la 11 ani a fost al doilea...sid e atunci am avut o multime de iubiti...momentan am unu de 7 luni si iol iubesc enorm... dar asta nu inseamna ca mi-am inceput viata sexualawinking

| aisha01eu a răspuns:

La 13 ani si a fost cam "umed" laughing. Cele care au urmat au fost grozave.

| Adelina_5610 a răspuns:

Pe la 13/14 ani.happy mi a placut doar peisajul...pe iarba pe la 7.laughing. infine.

| hanry a răspuns:

Pe minema sarutat mama cand aveam vreo cateva ore.

| lexis a răspuns:

Peima data am sarutat pe la 6 ani cred pe o fata care vazuse asta in filme si voia sa incercam si noi. A fost amuzant mai mult... oricum nu conteaza cum saruti ci pe cine saruti

| angel_2962 a răspuns:

Pai blushing primul sarut al meu [ doar pe buze ] a fost la 11 ani cu un baiat care nul placeam... ( a fost tot doar din interes big grin ) apoi am continuat cu un baiat pe care il iubeam si inca il iubesc. asta a fost la 12 ani. Aproape toata lumea e in potriva noastra si incearca sa ne desparta dar nu reusesc laughing. Eu zic ca stiu sa sarut destul de binebig grin [ sa nu credetti ca ma dau mare] dar am citit nij sfaturi dolositoare despre... sarutul frantuzesc big grin

| Diana_6087 a răspuns:

La mine s-a intamplat cam pe la 15 ani. Eram undeva impreuna cu cativa prieteni si am iesit afara sa vorbim. Am fost pe o banca, am stat de vorba, iar apoi pe mine m-a sunat cineva, am raspuns la tel iar el s-a apropiat de mine si m-a sarutat... A fost frumos... Dar cel mai dureros a fost faptul ca la cateva zile ne-am despartit. Chiar am tinut la tipul asta... Am tinut din tot sufletul... Dar asta e... El sta cu alta din cate stiu eu. Dar totul e trecator... EXISTA O SINGURA DRAGOSTE; CE E INAINTE E ACOMODARE, IAR CE E DUPA LIPSA DE OCUPATIE.
PWP

| Zoya333 a răspuns:

Eu aveam 12-13 ani big grin
Nu iti face griji cum sarutzi! vine totul de la sine...
lasate condusa de el! big grin

| VaneS.sA a răspuns:

Pai...primul meu sarut a fost la 12-13 ani, cu un baiat care avea 16 anilaughingsincer nici mie nu mi-a placut, ba chiar deloc...pe atunci mi se parea ceva scarboooslaughingeram putin dezamagita, adica credeam ca primul meu sarut va fi ceva de neuitat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe la 14-15 ani.Nu stiu daca a fost chiar primul, dar primul care a contat.Stangaci cumva, dar dragut si emotionant pentru amandoi.Ne-am perfectionat impreuna vreo 4 ani dupa...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 11 ani thinking Sincer si la mine a fost oribil straight face. bineinteles primul sarut a fost oribil, al doilea mai bun laughing tot cu alelasi baiat. Acum am cunoscut cu un baiat care are 15 ani, eu avand 12. M`a intrebat daca vreau sa fiu cu el dar nu i-am dat raspunsul pentru. ca imi era frica de sarut, pentru. ca fiecare saruta in alt fel happy. Pana cand m-a chemat afara, am iesit cu el [ ne avand o relatie cu el]. M`a tinut in brate si la sfarsit a vrut sa ma sarute dar am intors capul laughing straight face. Am iesit si a 2 zi, iar a incercat si de data asta am vrut si eu laughing straight face. Nici nu stiam ce sa fac pe moment, dar am zis sa nu-l dezamagesc oh go on. Nu a fost chiar atat de rau laughing. Numai ca dupa aceea numai asta vroia straight face. Incepuse sa fie obsedat rolling eyes. :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paaaaaiiii...de fapt prima data m`am sarutat la 5-6 ani cu un baiatlaughing dar nu-s tiu cat de mult a contat asta... apoi pe la 11-12 ani m`m-a sarutat cu cea mai buna prietena a mea pentru ca vroiam sa invat sa sarut si ea era singura persoana in care am deplina incredere... si primul sarut cu un baiat a fost la 13 ani... cred ca era al 4-lea prieten [cu primii 3 nu m`am sarutat deloc deoarece imi era frica]... eram intr-o seara de iulie, si amandoi eram cam beti [el bause cateva pahare de bere (avea 12 ani whistling) iar eu o jumatate de pahar dar deja ma imbatasem] si el ma tinea numai in brate [a recunoscut ca [,] cand e "treaz" ii e rusine sa ma tina in brate sau sa ma pupe] si l`am pupat o data, de doua ori...si a treia oara deja am inceput sa ne sarutam...nu stiu cum am avut curajul asta, poate pentru ca eram putin "luata" si nu mai stiam ce fac... oricum a fost destul de frumos... happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul sarut la 14 ani, eram cls a 8-a. A fost foarte frumos ca eram pe un pod inconjurat de salcii si acolo s-a intamplat minuneabig grin eram cam emotzionata, dar trecuse si astatongue cred ca nu voi uita niciodata primul sarut:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveam13si7 luni si a fost furat de un baiat mai mic cu aproape 2 ani nu caonteaza varsta e cam dezvoltat baiatu a fost foarte frumos intr-o excursie noaptea fara ca nimeni sa ne vada si sa avem probleme dupa primul sarut au urmat mai multe mi-a dat curajul sa sarut da inca nu frantuzeste cand un prieten a incercat sa ma sarute fran am rerfuzat incet da as faceo si acu da nu sunt sigura pe mine ca o sami reuseasca si nu o sa aiba o parere stupida despre mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mam sarutat pe la 10 ani cu o fata care vroia sa vada cum este prima data am vrut amandoi dar a doua oara... fata aceea avea 14 ani...deci sa nu iti fie jena ca este ceva firesc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost super! eram in tabara si aveam 13 ani.seara,cand toti se dusesera deja in pat, nu putem sa dorm si m-am dus la rau, care era foarte aproape.nu stiu de unde a aparut si el.sa asezat langa mine si m-a sarutat.ciudat era ca era chiar baiatul de care imi placea pe atunci. ce surprinzatoare e viata, nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a fost putin altfel thinking
eu cu fetele ma mai "sarut " pe buze ` in glumea...
adica doar o simpla atingere pe buze
am avut un prieten care era mai mare cu 3 ani mai mare ca mine
si eu il placeam dar mi.era frica :-ss
si m.am combinat cu el ca m. a intrebat intr. 0 seara.
si a inceput cand vroiam sa merg in casa el m. a prins si m. a sarutat pe buze de mai multe 0ri dar eu intorceam capul...
n. a fost asa de rau dar ma simtseam ciudat...`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primu sarut al meu a fost pe la 12 ani(acum am 13)...cu o fata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ...la 11-12 ani voi nu invatati sa adunati numere sau chestii de genul asta?laughing) observ ca mai toate pustoaiecele de gimnaziu si-au inceput deja viata sexuala. Un sfat : fetelor sa stiti ca aveti toata viata inainte si nu sariti peste pasi.Fiecare lucru la timpul lui aveti timp si de dragoste (pardon "sex").

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca i puteai spune ca nu esti pregatita de un sarut.deci daca inca esti la scoala cu el i poti spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost pe la 12-13 ani, si nu a fost cine stie ce. Marele,, eveniment,, s-a intamplat la verisoara mea in curte laughing oh go on baiatul era cu 2 ani mai mare si stia ca e primul meu sarut (eu i-am spus I don't want to see ) nu a fost cine stie ce... insa atunci mi s-a parut cel mai minunat lucru posibil laughing rolling on the floor cu timpul am avut parte de saruturi mult mai pasionale, mult mai intense si mult mai lungi big grin oricum nu imi amintesc cu prea multa bucurie primul meu sarut big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai primul meu sarut inca nu a aparut si imi este destul de frica are ceva daca incep eu (fata) prima? va rog un raspuns plis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfff laughing primul meu saruth...
la 14
ani
si s-a intamplat alaltaieri
straight face
pfay
parca zburam
laughing
love struck
acum
m-am obisnuit
whistling
day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut ma nu mesc Alicia si sunt dintr-un sat numit salard. Am 11 ani si nu am prieten si nici nu am sarutat pe nimeni, ca la ce baieti am in clasa meaoribili, sa fiu sincera toti baieti di scoala mea sunt urati. Dar anul vitor merg la scoala in Oradea si sper ca atunici voi avea un prieten si primul sarut la 12 ani.Acum sunt clasa a 4-A si eu voi pleca la scoala in oradea din clasa 5-A.Sunt derabdatoare sa am un prieten(iubit). Va rog sa imi raspundeti la ce am scris si sa-mi dati niste sfaturi.Noroc la cei care au o situatie asemanatoare ca a me. PAAA PAAA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul meu sarut l-am avut cu o saptamana inainte de a implini varsta de 12 ani. A fost fortat, el venise la mine cu niste prietene si s-a dus in camera la mine, asteptandu-ma, zicea sa-l ajut sa se ridice, mi-a apucat bratul si s-a dus direct spre buzele mele. Cu baiatul acela am impartit foarte multe dintre saruturile mele, chiar si cel french...pacat ca s-a folosit de mine.

Primul meu sarut real, de buna voie, cu un prieten a fost la 13 ani jumatate, cu iubitul meu, de care eram indragostita de un an. In sfarsit eram impreuna, eram fericita. Am mers cu alti 2 prieteni care erau impreuna pe niste stradute si am inceput sa jucam adevar si provocare. Eram impreuna de 5 zile si nu ne sarutaseram inca, fiind la scoli diferite. Am primit porunca sa il sarut pe frunte, dar baiatul-amic mi-a zis sa ma duc direct sa il sarut pe buze...lucru pe care l-am si facut. A fost frumos desi putin cam umed si, neasteptandu-ma la asta, french. De atunci am fost impreuna vreo 2 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

EU am avut primul sarut la 10 ani (10 am si acum ) am fost intre 2 masini a fost de nota 10.

| dorianfirea a răspuns:

Pai... La 13 ani (tot 13 laughing am) am fost odata pe mal cu mai multi prieteni... Si prietena mea era si ea pe acolo si am mers noi mai incolo de grup, si nu stiu cum :X ne-am sarutat. A fost super :XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX si inca suntem iubytzi si sper sa fim are tot 13 ani tongue

| smilyirina a răspuns:

Vai primul meu sarut.de neuitat desi a fost cam tirziu. A fost la 15 ani la balul de absolvire, cind intilneam zorii, si cu un baiat care mi-a fost o viata vecin.Cred ca m-am descurcat bine .nu stiu.dar a fost de neuitat.