Uhm. :X
Primul saruth
.aveam vreo 13 ani si eram intr'un parc. doar ce ma certasem cu cel mai bun prieten al meu pe care il adoram si el pe mine dar eu aveam impresia ca nu ma considera decat o amica si atat!
Eram foarte suparata datorita discutiei aprinse pe care o avusesem cu my bbf [boy fiind]. si am plecat plangand. si ma plimbam pe o carare din parc [era toamna iar aleea era plina de frunze aramii ]. si deodatha. el mi-a aparuth in fata. si mi-a pus ambele maini pe fata si mi-a ridicat capul din pamant [ ma rog. expresie doar eu tineam capul in jos] si mi-a spus ca ii pare rau. apoi m'a lipit de un copac si brusc m'a sarutat, iar dupa aceea ne'am lasath usor pe frunzele aceleaa. cred ca nu voi uita niciodata asta. . a fost prea frumosS! frate ce frumosS . si dupa l'am luat in bratee si ne'am petrecut restul zilei impreuna. si acum mai sunt cu tipul acela :X
Incredibil dar adevarath. ma rog.
Eu acum am 15. de 2 ani sunt cu el si il ador!
Esthe funky emo si imi vine sa il mananc!
`ade da'mi o fundhaa
[ doamne acum cersesc fundite ]
Primul sarutt Paai eram intr-un parca cu o prietena si quu eel.si prietena era km prostutaaa.si el tot faceaa glumee.nu puteam sa skapam de eaa.asa ca el ia ziss sa se uite la stele.si atunci ma sarutat.hmm a fost destul de haiossbaiatul nu prea imi placea si mi s-a parut si skarrboss.daa mnaa :d dupa ii zicea la fata aiaa sa se uite in suss la stele, avioanee.etc si atunci imi fura saruturi:d
Hmm
Primul sarut
A fost frumos
Eram intr-o seara cu iubitul pe afara...ne plimbam si nu facusem inca acest pas. daca el nu avea de gand am facut eu primul pas
Primul pupic de care imi aduc aminte a fost la "gradi" si am fost pupata de 2 baieti in acelasi timp.stiu ca nu m-am mai ridicat de pe scaun de rusine iar primul sarut.french cam la 14.am avut o mare problema... aveam guma de mestecat in gura, iar avand in vedere ca nu stiu sa sarut ma gandeam ce sa fac... daca imi scapa guma la el in gura l-am luat in brate, am aruncat guma in spatele lui sa nu vada si apoi a urmat sarutul
Intro sera de Pasti...ff romantic stateam imbratisati in fata unei fintini si treceau oameni pe aclo si se uitau la noi nu ne pasa pe altunci pe acel baiat il iubeam.acum cind il vad mii cam skirba ))
Primul meu sarut :X
Faceam 9 zile cu un baiat pe care il iubeam foarte mult
Dupa ce am iesit de la scoala ne-am dus intr-o scara de bloc...doar ca dupa noi venea toata satra(in jur de 10 copii)iar noi vroiam sa fim singuri .A durat vreo jumatate de ora pana cand i-am facut sa plece. Insa un spion s-a ascuns dupa masina si se tot uita la noi . Atunci baiatul mi-a zis:Lasa-l in pace.noi sa ne facem treaba! Atunci m-a pupat :*.Cu toate ca a fost primul meu sarut, nu prea vreau sa-mi mai aduc aminte de acele momente...
Pixie_6145 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: