| anonima_1409 a întrebat:

Cum a fost primul vostru sarut?
cand?
unde?
la catii ani?
a fost emotionant?

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,
primul meu sarut a fost extrem de emotionant, am crezut ca mor de rusinelaughing...am avut 13 ani jumate cand am primit primul sarut chiar de la actualul meu prieten pentru ca sunt cu baiatul care m-a sarutat prima oara, acum am 16 ani jumatehappy. Stiu ca era o frumoasa seara de primavara, cerul era senin, eu eram la colt si stateam de vorba cu baiatul care mi-a sucit mintile, el atunci lua totul in gluma, avea 18 ani jumate atunci, era genul de baiat mai glumet mai vagabond sa zic asa... oricum mi-a placut mult de el si primul sarut, nu am sa uit niciodata, acum imi mai aminteste cum eram eu de `speriata` in preajma lui, normal ca eram mai timida si fiind primul prieten, eram topita dupa el. Pot sa spun ca acum il iubesc foarte mult, ma inteleg bine cu el si e iubirea vietii mele pana acum!

| mistikk a răspuns:

Marfa
la 14 ani
la scoala
foarte emotionant

| doll a răspuns:

Emotionant...nu stiam ce sa fac, big grinbig grin dar am facut tot posibilul sa-i demonstrez ca nu e prima data big grinbig grin ca el nu stia ca e primul sarut la mine...

| daiana_9164 a răspuns:

Sooooper intr-adevar mi-a fost si mi-e rusine pentru ca s-a intamplat intr-o primavara la un club de copi cand ma inatalneam cu iubitul mea care este si acum... a fost pe la 11 ani laughing fara o luna 12 ani si el fara 2 luni tot 12 ani emotionant este mereu deoarece cineva dupa care simti ca te topesti nu poti vorbi cu el normal. eu ma tot incurcam in vorbe si radeam chiar eu de mine big grin...insa n-a fost ideea mea cu sarutul a fost a lui si nu sa lasat pana nu m-a sarutat. eu nu eram EXPERIMENTATA si nu stiam cum e, imi era frica. dar mia trecutul si surpriza sarutul nostru a fost a 1 IUNIE

Întrebări similare