Cred ca aveam vreo 12 ani, Si a fost cu baiatul ce-l placeam la nebunie, chiar daca nu am fost impreuna cu el.Eram mai multi si jucam ceva cu provocari si pedepse si eu i-am zis cand a fost randul meu sa-i pun o pedeapsa sa-mi dea un pupic, unde vrea el.Si ne-am dus mai departe de ceilalti,si atunci s-a intamplat primul sarut, simteam ca pluteam ca eram in alta lume, a fost frumos.
Acum cateva saptamani, cu actualul meu iubit(prieten), sa precizez ca am 14 ani, deci era si timpul Eram in excursie si dupa cateva ore de dans intens mi-a dat o dedicatie(asa crd ca se numeste) si apoi eu l-am pupat in semn de multumesc
A fost dragut:X
Pai...primul meu pupic pe gura a fost la jocul adevar/provocare.Asta s-a intamplat acum. cateva saptamani.Insa, primul sarut adevarat [French]a fost cu baiatul pe care il plac la nebunie.Ma conducea acasa [era cam 22:00, ca am pierdut notiunea timpului]si ...ma luat in brate si m-a sarutat.A fost magic,, perfect, a fost ireal.:X Imagineazati
Ma asteptam ca primul meu sarut sa fie in ploaie, ssau la un concert
PS:French-ul s-a petrecut p 24 iunie[ acum putin timp], am notat si in calendar, dar codificat sa nu isi dea seama mama)))
Apropo, am 13 ani
RazvanCazan întreabă: